JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

of download de app

Reserveer een activiteit:

nu geopend_

HAL22 GYM

Met trots en vol adrenaline hebben wij 19 juni de deuren van HAL22 Gym geopend! De modernste sportschool vindbaar. Zo ontworpen en uitgerust, dat wanneer je binnenloopt je direct een energy boost krijgt. Je bent niet meer te houden!

Nieuwsgierig? Loop hier online door de gym. 

Het beste uit jezelf halen, gaat bij ons vanzelf. In onze Gym doe je jouw workouts enkel op de modernste, meest uitgebreide en hoogwaardigste toestellen. Alleen, met je bestie of in een groep. Alles is mogelijk, zoals je gewend bent bij HAL22.

HAL22 Gym is een abonnement meer dan waard. Beloofd!

Become a member in september! Sluit je abonnement af bij HAL22 Gym in september en betaal minder. Lees hier meer over de actie.

GYM MEMBER WORDEN_​

Bij HAL22 Gym bieden wij twee abonnementsvormen aan. Kies uit:

Flex-abonnement

€39,- per maand + eenmalige inschrijfkosten van €35,-, maandelijks opzegbaar

Jaarabonnement

€35,- per maand voor 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar

HAL22 Gym

Met een lidmaatschap bij HAL22 Gym krijg je:

HAL22 Gym app

Als member van HAL22 Gym krijg je gratis toegang tot de HAL22 Gym app. Hiermee kan je inchecken in de gym, inschrijven voor een groepsles, je eigen trainingsschema samenstellen en je progressie bijhouden.

HAL22 Gym Utrecht

Op zoek naar een hypermoderne gym in Utrecht? De HAL22 Gym is één van de nieuwste sportscholen van Utrecht en omgeving. Werk aan jouw persoonlijke doelen bij HAL22 met alleen de meest uitgebreide en hoogwaardigste toestellen!

Proefsporten of eenmalig sporten bij HAL22 Gym?

Wil je eerst een keer proefsporten bij ons of wil je een losse groepsles volgen? Dit kan! Schaf een dagpas of een 10-rittenkaart aan! 

Openingstijden hal22 gym

Haal het beste uit jezelf op:

Meestgestelde vragen

Wij bieden verschillende groepslessen aan in onze gym. Kijk hier voor een volledig overzicht van de groepslessen die we aanbieden. 

Inschrijven voor deze groepslessen kan via de HAL22 Gym app. Zodra je member wordt van HAL22 Gym ontvang je van ons inloggegevens in je mail tot HAL22 Gym app. Wil je een keer een losse les volgen zonder lidmaatschap? Dat kan door een dagpas aan te schaffen! Hier kan je een dagpas aanschaffen. 

Dit kan zeker! Met een dagpas t.w.v. €12,- kun je de gym een keer uitproberen. Mocht je je daarna direct willen inschrijven voor een membership bij HAL22 Gym, dan kan dat direct bij onze sportdesk! Hier kan je een dagpas aanschaffen. 

In de HAL22 Gym app staan honderden sportschema’s waarmee je jouw fitnessdoelen kan behalen. Wil je een volledig persoonlijk schema dan kan een van de personal trainers deze voor je aanmaken. Wij werken o.a. samen met personal trainer Peter Zoontjes. Neem een kijkje op de website van Peter of vraag aan de sportdesk naar de mogelijkheden!

Wij hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar en ouder.

Ja zeker! We werken samen met personal trainers. Wij werken o.a. samen met personal trainer Peter Zoontjes. Neem een kijkje op de website van Peter of vraag aan de sportdesk naar de mogelijkheden! Ook kan je een mailtje sturen naar gym@hal22.nl

Bij een flex-abonnement: geldt er een opzegtermijn van 1 maand. Omdat je lidmaatschap loopt per 1e van de maand, wordt je lidmaatschap opgezegd bij de opvolgende maand.

Bij een jaarabonnement: als member kan je binnen het eerste jaar niet opzeggen omdat dit lidmaatschap vast staat voor een jaar. Wanneer jouw eerste jaar is afgelopen zal het lidmaatschap automatisch omgaan in een maandelijks opzegbaar lidmaatschap.

Je kunt je lidmaatschap pauzeren door een medische reden. Dit kan alleen als jouw fysiotherapeut of dokter aangeeft dat je niet meer mag sporten.

Stuur een mailtje naar gym@hal22.nl om de mogelijkheden te bespreken.

We helpen je graag op weg

 Inschrijven kan via onderstaande knop.

Heb je een vraag? Stel ‘m via gym@hal22.nl

1
2
3

Wil jij lid worden van HAL22 Gym en gebruik maken van de introductiekorting?
Schrijf je voor 15 juni 2023 in via onderstaand formulier

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!