Meet > Teemuitje Utrecht

Teamuitje Utrecht

Actief bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Utrecht organiseren? Maak kennis met de mogelijkheden van HAL22! 

Of je nou op zoek bent naar een teamuitje in Utrecht met je sportteam of met collega’s, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden tal van groepsactiviteiten aan in combinatie met horeca met voor ieder wat wils. Wil jij bijvoorbeeld samen bowlen en daarna elkaar uitdagen op een shuffle board? Dat kan bij HAL22!

Maar ook wanneer jij op zoek bent naar een sportiever teamuitje is het mogelijk om bijvoorbeeld elkaar uit te dagen op de padelbaan of op onze squashbanen!

Aan de hand van jouw wensen stellen we een arrangement samen. Bepaal zelf of je één of meerdere activiteiten wil boeken, of je ook gebruik wilt maken van een vergaderruimte en of je wilt afsluiten met een borrel in Lounge22. Wij denken graag met je mee!

Actief teamuitje in Utrecht bij HAL22

Voor een actief teamuitje in Utrecht ben je bij HAL22 aan het juiste adres. Onze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en beschikt over eigen parkeergelegenheid met oplaadmogelijkheden. De ideale plek voor wie op zoek is naar een activiteitenlocatie op een centrale locatie!

Wij denken graag met je mee over alle mogelijkheden! Je kan ervoor kiezen om direct met de sport- of spelactiviteiten te starten of om eerst te starten met een vergadering in een van onze inspirerende ruimtes (San Siro ruimte of in de Meet & Move).

Een greep uit ons aanbod van de uitgebreide mogelijkheden zijn padel, squash, bowlen, pool, snooker, darts en shuffleboarden.

Na of voor jullie activiteit is er de mogelijkheid om te genieten van een hapje en drankje in onze horecagelegenheid. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor een teamuitje bij HAL22 te bekijken!

Actief bedrijfsuitje organiseren

Actief bedrijfsuitje of teamuitje organiseren? Twijfel niet langer en vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

Teambuilding Utrecht ideeën

Teamuitjes zijn te organiseren in veel verschillende vormen en maten. Graag delen wij dan ook een aantal ideeën met je. Hieronder een aantal teamuitje ideeën. Kies zelf een combinatie om het best passende uitje voor jou en je collega’s samen te stellen!

  1. Start jouw teamuitje met een kickoff in een van onze vergaderruimtes. Beide ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele middelen.
  2. Ga voor een sociale spelactiviteit! Daag je collega’s uit voor: (Hyper)Bowlen, Poolen, Snookeren, Darten, Shuffleboarden. De keuze aan spelactiviteiten is reuze!
  3. Toe aan iets actievers? Ga een sportieve uitdaging aan met je collega’s. Speel een potje Padel of Squash. Ook hierin heb je zelf de keuze om onderling potjes te spelen, een toernooi te organiseren of volg een clinic als je startende speler bent. Bij HAL22 hebben wij een groot netwerk aan sportprofessionals die tijdens jouw uitje een padelclinic of padeltoernooi kunnen verzorgen. 
  4. Nagenieten: Na je activiteiten kan je nagenieten in onze horecagelegenheid Lounge22. Sluit daar af met een gezellige borrel of diner!