Meet > Vergaderlocatie met activiteiten

Vergaderlocatie met activiteiten in Utrecht

Ben jij op zoek naar een vergaderlocatie met activiteiten in Utrecht? Dan ben je bij HAL22 aan het juiste adres! Wij beschiken over unieke vergaderruimtes. Ontdek deze unieke ruimtes en de vele opties die HAL22 biedt voor vergaderen met activiteit.

Utrecht is de ideale centrale bestemming om te vergaderen met teams die landelijk werkzaam zijn. 

HAL22 is een indoor sport-en activiteitenlocatie die ook over bijzondere vergaderruimtes beschikt. Dit maakt HAL22 uniek. Hierdoor is het mogelijk om jouw zakelijke bijeenkomst te combineren met verschillende activiteiten!

San Siro meetingroom

Onze bijzondere vergaderlocatie San Siro in Utrecht is volledig in thema van de voetbalcarrière van eigenaren Frank Rijkaard en Marco van Basten. 

Deze inspirerende vergaderruimte is vernoemd naar het beroemde San Siro stadion. Maak hier een digitale wandeling door de ruimte om een goed beeld te krijgen. Uiteraard beschikt de vergaderruimte ook over de audio visuele middelen om jouw vergadering effectief te laten verlopen.

Wil jij vergaderen met een activiteit? Het is bij ons mogelijk sport– of indooractiviteiten zoals bowlen, squashen of padellen te combineren met je vergadering!

Onze vergaderlocatie biedt gratis parkeergelegenheid met oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Na jouw zakelijke bijeenkomst of activiteit is het mogelijk om af te sluiten met een borrel in onze horecagelegenheid Lounge22!

Meet & move room

Naast de San Siro – meetingroom hebben wij ook de Meet & Move – ruimte. Dit is een flexibele inzetbare ruimte voor grotere groepen. Zo is de Meet & Move de ideale ruimte voor een plenaire kickoff van jullie bijeenkomst of voor bijvoorbeeld een presentatie! 

Net zoals bij de San Siro meetingroom beschikt deze ruimte ook over audiovisuele middelen om jouw vergadering of bijeenkomst effectief te laten verlopen.

Combineer jou zakelijke bijeenkomst in de Meet & Move met een van onze activiteiten of sluit je bijeenkomst af met een borrel in onze lounge!

Onze vergaderlocatie biedt gratis parkeergelegenheid met oplaadpalen voor elektrische auto’s. Ook zijn er kleedruimtes met douches en kluisjes aanwezig voor als jij je vergadering combineert met activiteiten.

Onze eventsprofessionals denken graag met je mee. Vraag hier een vergadering aan om de mogelijkheden te bespreken!

hal22-lounge22-horeca

Inspirerende vergaderruimte in Utrecht boeken

Ben jij op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Utrecht? Dan is onze San Siro of de Meet & Move misschien wel de meetingruimte die je zoekt! Neem hier een kijkje in de San Siro ruimte en laat je overtuigen. Enthousiast? Vraag direct een offerte aan via de knop!

HAL22 is onderdeel van de Utrechtse Horeca Groep. Bekijk hier onze andere locaties.