Indoor activiteiten > Poolen > Poolen Utrecht

Poolen utrecht

Poolen in Utrecht. Wil jij een avondje pool in Utrecht spelen met je vrienden? Dan ben je bij HAL22 op de juiste plek! 

Poolen in Utrecht is een geschikte activiteit voor een gezellig avondje uit met vrienden, collega’s of familie. HAL22 is één van de weinige poolcentrums in Utrecht die ook per auto goed bereikbaar is. HAL22 is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en beschikt over eigen gratis parkeerplaatsen en laadpalen voor elektrische auto’s.

Speel onder genot van een hapje en een drankje een potje pool op één van onze gloednieuwe Clash pooltafels en geniet na in onze horecagelegenheid Lounge 22. Alles voor een gezellig avondje uit is aanwezig!

Pool spelen in Utrecht bij HAL22

HAL22 is één van de nieuwste pool- locaties in Utrecht. Naast eigen parkeer- en oplaadmogelijkheden beschikt HAL22 over 12 gloednieuwe Clash pooltafels!

Pool kan bij ons gespeeld worden door zowel beginnende als meer ervaren spelers. Gezelligheid staat voorop. 

Onze pooltafels bevinden zich direct boven Lounge22. Het is dus makkelijk om een hapje en/of iets te drinken te halen voor tijdens het poolen.

Ook is Lounge22 de plek om gezellig na te praten. Indien gewenst kan je je pooluitje combineren met andere activiteiten zoals bijvoorbeeld bowlen of darten.

Pooltafel in Utrecht reserveren

Wil jij komen poolen in Utrecht met je gezelschap bij HAL22? Reserveer direct een tafel en geniet van onze gloednieuwe tafels en de sfeer van het gezelligste poolcentrum van Utrecht!

Locatie voor poolen utrecht