Indoor activiteiten > Shuffleboard

Shuffleboard

Shuffleboard is een toegangeklijk spel wat een beetje lijkt op sjoelen. Bij shuffleboard is het speelbord bedekt met een gladde laag van speciaal zand en aan het einde van de tafel bevinden vlakken waarmee je met je puck punten kan scoren!

Het doel is om met jouw pucks met precisie over het bord te schuiven, zodat ze in het juiste vak eindigen om zoveel mogelijk punten te scoren. 

Shuffelboarden kan worden gespeeld tussen twee teams van twee spelers of twee spelers. Waarbij elk team of elke speler om de beurt een puck schuift. Behendigheid en strategie zijn vereist om de juiste richting te bepalen, om de pucks nauwkeurig te plaatsen en zo de meeste punten te verdienen.

Shuffleboard is een gezellige activiteit voor spelers van elk niveau. 

Zoek je een ontspannende maar uitdagende activiteit met vrienden en familie? Dan is Shuffleboard iets voor jou! Dus waar wacht je nog op? Neem plaats aan de tafel, schuif die pucks en geniet van het spannende spel!

Shuffleboard in Utrecht

Bij HAL22 kan je verschillende indooractiviteiten doen!  Zo is shuffleboard een van de activiteiten die we bieden op onze locatie in Utrecht.

Wij beschikken over hoogwaardige handgemaakte borden van het merk SHUFL. De shuffleboards bevinden zich vlakbij de bar waardoor je tijdens het spelen kan genieten van een drankje en een borrelhapje.

Het is mogelijk om shuffleboarden bij HAL22 in Utrecht te combineren met onze andere activiteiten zoals bowlen of poolen.

Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagde middag of avond met vrienden, familie of collega’s.

HAL22 is centraal in Nederland gelegen in Utrecht. De locatie is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Gratis parkeerplaatsen met laadpalen zijn op locatie aanwezig.

Shuffleboarden boeken

Wil jij dit populaire spel keer uit proberen? Kom dan shuffleboarden in Utrecht bij HAL22. Reserveer direct je shuffleboard online!

Kom langs, ontspan met een potje shuffleboard en geniet heerlijk na met een borrel in onze horecagelegenheid Lounge22.

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!