Indoor activiteiten > Bowlen > Hyperbowlen

Hyperbowlen

Heb jij zin om te bowlen maar zoek je net even iets anders? Dan is Hyperbowlen iets voor jou! Bij het boeken van een bowlingbaan bij HAL22 kan je op locatie kiezen tussen klassiek bowlen of Hyperbowlen. Hyperbowlen is een spectaculaire activiteit voor jouw gezelschap!

Hyperbowlen is een moderne variant van het klassieke bowlen wat we al kennen. Door middel van bewegende ledstrips en coole visuals wordt er een extra spelelement toegevoegd bij Hyperbowling. Dit zorgt voor een geheel nieuwe ervaring voor zowel beginnende als ervaren bowling spelers.

Maak je klaar om een nieuwe vorm van bowlen te ontdekken!

Hyperbowling in Utrecht bij HAL22

Bij HAL22 heb je zelf de keuze tussen klassiek bowling of Hyperbowling.

HAL22 beschikt over 10 gloednieuwe bowlingbanen, waarbij het op alle bowlingbanen mogelijk is om te kiezen tussen Hyperbowling of het klassieke bowlen.

Bij Hyperbowlen draait het om het raken van bewegende targets langs de banen en de pins. Hoe goed of slecht je eerste worp ook is, je hebt altijd de kans om een comeback te maken. Wie wint is tot het laatste moment spannend.

HAL22 is centraal gelegen in Utrecht en makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Gratis parkeerplaatsen zijn aanwezig. Ook is het mogelijk om bij HAL22 gebruik te maken van laadpalen.

HAL22 is aangesloten bij de NBF. Lees hier meer over de HAL22 Bowling Club

Hyper bowling baan reserveren

Ben jij helemaal klaar om kennis te maken met hyperbowlen?  Reserveer direct online een bowlingbaan!

De hyperbowling utrecht locatie