JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

of download de app

Reserveer een activiteit:

Relax & enjoy_

HAL22 is geboren uit liefde voor sport en spel. Kijk maar eens naar onze topfaciliteiten voor een potje padel, bowling of pool. Maar we zouden nergens zijn zonder onze gasten een gastvrij gevoel te geven, een gezellige sfeer te bieden en dezelfde kwaliteit eten en drinken te serveren. In Lounge22 komt alles samen.

In Lounge22 is het groeten, ontmoeten en smaakvol genieten. Kom hier na je padelles of work out op adem met een smoothie, of praat nog even gezellig na aan de bar met een biertje en een bitterbal. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt! 
Borrelen kan altijd, wil je een hapje komen eten, lees dan verder op de pagina!

Borrel, lunch of diner_

Borrelen kan altijd, maar wil je komen lunchen of dineren in Lounge22 voor of na je activiteit bij HAL22? Doe een aanvraag voor lunch of diner via onderstaande knop, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Check alvast onze kaart

Smaakvol en zorgvuldig samengesteld. Start hier alvast je voorpret en bekijk onze wisselende menukaarten.

Eten en drinken bij HAL22 met een groep

De mooiste moves, de beste acties, de spannendste punten? Die verdienen het om onderling nog eens besproken te worden. In combinatie met een hapje en een drankje welteverstaan in Lounge22.

Wil je bowlen combineren met een gezellige borrel? Lijkt het je leuk om met je mede-padellers na afloop iets lekkers te eten en te drinken?

Ontdek welke gezellige mogelijkheden we voor je hebben en reserveer direct een passend arrangement. Denk aan saladebuffet, 3-gangenmenu of walking dinner. Doe een aanvraag via onderstaande knop! Ons eventsteam neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoodie Groen "Born To Play" | Hal22

Hebben!

In de maand mei ontvangt elke 50e padeller een gratis hoodie. Oh, en geloof ons, die wil je!

Word nu lid van HAL22 Gym en sport gratis tot 1 september! 🎉

Start je zomer goed! Schrijf je nu in voor een HAL22 Gym ONE YEAR-lidmaatschap en sport tot 1 september 2024 gratis bij HAL22 Gym.

Hoe eerder je inschrijft, hoe langer je gratis sport!

⚠️ Actie geldig  t/m 29 februari. Schrijf je nu in!