JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

of download de app

Reserveer een activiteit:

Relax & enjoy_

HAL22 is geboren uit liefde voor sport en spel. Kijk maar eens naar onze topfaciliteiten voor een potje padel, bowling of pool. Pure passie voor kwaliteit. Maar we zouden nergens zijn zonder onze gasten een gastvrij gevoel te geven, een gezellige sfeer te bieden en dezelfde kwaliteit eten en drinken te serveren. In Lounge22 komt alles samen.

In Lounge22 is het groeten, ontmoeten en smaakvol genieten. Kom hier na je padel les of work out op adem met een  smoothie of praat na je bowlingavontuur nog even gezellig na aan de bar met een biertje en een bitterbal. Iedereen voelt zich thuis bij HAL22. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt!

Check alvast onze kaart

Smaakvol en zorgvuldig samengesteld. Start hier alvast je voorpret en bekijk onze kaarten.

Borrelen kan altijd, wil je een hapje komen eten, bel even voor de mogelijkheden!

Check alvast onze kaart

Smaakvol en zorgvuldig samengesteld. Start hier alvast je voorpret en bekijk onze wisselende menukaarten.

Blijf gezellig lang natafelen

De mooiste moves, de beste acties, de spannendste punten? Die verdienen het om onderling nog eens besproken te worden. In combinatie met een hapje en een drankje welteverstaan in Lounge22.

Wil je bowlen combineren met een gezellige borrel? Lijkt het je leuk om met je mede-padellers na afloop iets lekkers te eten en te drinken?

Ontdek welke gezellige mogelijkheden we voor je hebben en reserveer direct een passend arrangement. Zo maak je jouw Play & Eat-date compleet.

Hoodie Groen "Born To Play" | Hal22

Hebben!

In de maand mei ontvangt elke 50e padeller een gratis hoodie. Oh, en geloof ons, die wil je!

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!