JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

of download de app

Reserveer een activiteit:

Padel les bij hal22

Wil je kennismaken met de razendpopulaire sport padel onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde padeltrainer? Of wil jij graag je speelniveau verbeteren onder begeleiding van onze padeltrainers? Bij HAL22 bieden wij verschillende lesmogelijkheden aan! Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina.

centre-court-hal22

KENNINGSMAKINGS padel clinic

Niveau beginner - Losse les elke zaterdag tussen 10.00 - 11.00 en 11.00 - 12.00 (max. 8 personen)

Elke zaterdag bieden wij een padel clinic aan waar mee je kennis maakt met padel. Deze clinic is van 10.00 tot 11.00 en 11.00 tot 12.00. Hiermee leer je in een uur de basis van de sport onder begeleiding van onze trainer! Deze padelclinic is speciaal voor beginners.

Tijdens de kennismakings clinic komen de spelregels, basistechniek en samenspel aan bod. De clinic wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 8 personen. Hierdoor leer jij direct andere beginnende padel spelers kennen.

Na afloop van de clinic kan je onderdeel worden van de HAL22 padel whatsappgroepen. Hierin kan je andere beginnende spelers leren kennen en wordt het laatste padelnieuws van HAL22 gedeeld!  

Boek je kenningsmakings clinic

Kom kennismaken met padel bij HAL22! Boek nu jouw kennismakings clinic. Boeken kan via deze link. Ga naar evenementen en kies de Kennismakingsles Padel HAL22 op een zaterdag die jou uitkomt!  Onze padel clinic kost €17,50,-, dit is inclusief rackethuur en ballen. 

Na afloop van de clinic kan je onderdeel worden van de HAL22 padel whatsappgroepen. Hierin kan je andere beginnende spelers leren kennen en wordt het laatste padel nieuws van HAL22 gedeeld!  

Boek via deze link jouw kennismakingsclinic. Let op! Scroll naar beneden en kijk bij evenementen naar ‘Kennismakingsles padel HAL22’.

Losse thema les

Niveau zelf te bepalen - Eenmalige padel les (max. 4 personen)

Wil je graag een losse padeltraining volgen met jouw eigen samengestelde groepje? Dit kan ook! Stel een groepje samen van max. 4 personen en schrijf je in voor een van onze losse padel lessen! Deze losse lessen zijn te boeken in Meet & Play onder de naam ‘Padeltraining HAL22 – Thema les (max. 4 personen)’. Boeken kan via deze link. Tijdens deze les ga je samen met de trainer aan de slag om je padel skills te verbeteren. Het thema wordt in samenwerking met de trainer vastgesteld

Boek je losse padel les

De eenmalige les kost  €74,- of €88,- voor 4 personen. De prijs is afhankelijk van wanneer jouw les plaats vindt. Je betaalt dus in een keer voor de gehele groep, en het is dus ook jouw verantwoordelijkheid om jouw groepje samen te stellen en de kosten onderling te verdelen!  Uiteraard kan je er ook voor kiezen om individueel deze training te volgen of met een kleiner aantal dan vier personen. Boeken kan via deze link.  Let op! Scroll naar beneden en kijk bij evenementen naar ‘Padeltraining HAL22 – Thema les (max. 4 personen)’.

PADEL lessen 5-DELIGE LESSENREEKS

Niveau 5, 4, 3, 2, 1 - 5-delige lessenreeks (max. 4 personen)

Heb je vaker gepadelt en wil je graag je padelskills verbeteren onder begeleiding van een van onze gediplomeerde trainers? Schrijf je in voor onze padellessen. In deze 5-delige lessenreeks ga je samen met de trainer aan de slag om je padelskills te verbeteren. 

De 5-delige lessenreeks kost €370,- voor 4 personen. Je betaalt dus in een keer voor de gehele reeks en groep, en het is dus ook jouw verantwoordelijkheid om jouw trainingsgroepje samen te stellen en de kosten onderling te verdelen! Uiteraard kan je er ook voor kiezen om individueel deze training te volgen of met een kleiner aantal dan vier personen.

Niveau 9, 8,7, (6) - 5-delige lessenreeks (max. 4 personen)

Ben je beginnende padelspeler en wil je graag je padelskills verbeteren onder begeleiding van een van onze gediplomeerde trainers? Schrijf je in voor onze padellessen. In deze 5-delige lessenreeks ga je samen met de trainer aan de slag om je padelskills te verbeteren. 

De 5-delige lessenreeks kost €370,- voor 4 personen. Je betaalt dus in een keer voor de gehele reeks en groep, en het is dus ook jouw verantwoordelijkheid om jouw trainingsgroepje samen te stellen en de kosten onderling te verdelen! Uiteraard kan je er ook voor kiezen om individueel deze training te volgen of met een kleiner aantal dan vier personen.

Boek je 5-delige lessenreeks

Boek nu jouw 5-delige lessenreeks via Meet & Play.  Boeken kan via deze link. Ga naar evenementen en kies voor ‘Padeltraining HAL22 – 5-delige lessenreeks (max. 4 personen). Let op! Je schrijft je in voor een vast tijdslot, na het reserveren is het niet mogelijk om de genoemde data te wijzigen of de training te annuleren. 

Heb je een vraag over onze clinics of padel lessen?

Neem contact op via padeltraining@hal22.nl