Squashen

Als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische sport waarbij je aan je conditie kunt werken en tegelijkertijd plezier kunt hebben, dan is squash bij HAL22 zeker iets voor jou! Squash is een snelle, dynamische en uitdagende sport die je kunt spelen bij HAL22. 

Squash vereist snelheid, behendigheid, en uithoudingsvermogen. Squash is een uitdagende en leuke sport die geschikt is voor alle leeftijden en niveaus.

Squash is te spelen als enkelspel of dubbelspel. Het enkelspel squash wordt het meest gespeeld en wordt gespeeld door twee spelers. Het dubbelspel wordt gespeeld door vier spelers, met twee spelers aan elke kant van de baan.

Squashen is de geschikte manier om fit te blijven en een sociale activiteit. Dus waar wacht je nog op? Enjoy the game & have some fun.

Squash bij HAL22

Wil jij squash in Utrecht spelen? Dat kan bij HAL22! Reserveer nu en speel op één van onze gloednieuwe state-of-the-art squashbanen.

HAL22 is één van de nieuwste squashlocaties in Utrecht. Kom spelen op een van onze gloednieuwe squashbanen en geniet na met een hapje en drankje in Lounge22.

Naast gloednieuwe banen beschikt HAL22 over alle faciliteiten voor zowel beginnende als ervaren squashspelers. Een squashracket en ballen zijn te huur en te koop bij binnenkomst in onze sportshop. Ook zijn er kleedkamers met kluisjes aanwezig.

HAL22 is goed te bereiken vanaf de snelweg. Ook is er gratis parkeergelegenheid  en oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s.

HAL22 is een perfecte locatie voor wie wilt squashen!

Squashbaan huren

Wil jij een squashbaan huren? Zoek dan niet verder. Reserveer nu een squashbaan en speel op één van onze gloednieuwe squashbanen. We zien je graag bij HAL22!

Spelregels Squash

Squashen is een geschikte sport voor zowel beginnende als ervaren spelers. Iedereen kan een balletje slaan. Squash is een fanatiek spel en draait bij ons vooral om actief bezig zijn en plezier hebben. Toch een beetje voorbereiden? Bekijk hieronder de belangrijkse squashregels! 

  1. De opslag: de speler die serveert moet één voet in het servicevak houden bij het opslaan. De bal moet op de muur boven de servicelijn worden gespeeld. Dit is de bovenste lijn op de muur. De bal mag nog geen zijwanden raken en moet naar de tegenstander zijn hoek worden gespeeld.
  2. Het terugspelen: De bal moet worden geslagen voordat hij twee keer de grond raakt. Wanneer de bal twee keer de grond raakt heeft de serveerder een punt gescoord.
  3. De rally: tijdens de rally slaan spelers om en om de bal tegen de voorste muur en boven de onderste lijn. Om hier te komen mag de speler elke muur gebruiken. Het doel is dat de bal door de tegenstander gemist wordt of twee keer de grond raakt voor de tegenstander kan slaan.
  4. Het hinderen: Het is niet toegestaan bewust in de weg te gaan lopen bij je tegenstander.
  5. De squash puntentelling: De speler die als eerste 11 punten scoort wint de set. Er moet echter een verschil van twee punten zijn om de set te winnen. Als het 10-10 staat, wordt er doorgespeeld tot er een verschil van twee punten is. Je kan een punt scoren wanneer de bal de muur raakt en vervolgens twee keer de grond of gemist wordt door je tegenstander. Let op! Alleen de serverende speler kan punten scoren. Wanneer de niet serverende speler de game wint mag hij of zij serveren en krijgt daarmee de kans punten te scoren.
  6.  

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!