We stellen ons graag even voor

HAL22 is onderdeel van de Utrechtse Horeca Groep. In 2021 werd de groep door een bont gezelschap opgericht. Een ondernemer, een zaakwaarnemer, twee ex-voetballers/trainers en een acteur.

Bij dit vriendenclubje borrelde er plannen op om samen iets nieuws te ondernemen. De mannen kwamen geregeld samen bij restaurant Dengh en na een tijdje ontstond het plan om in en rond Utrecht te zoeken naar andere bijzondere locaties om mede-Utrechters sfeervolle horeca en sport te kunnen bieden.

De basis van de Utrechtse Horeca Groep was gelegd. Waarbij het voor de vijf vrienden Edwin Oosterlaar, Perry Overeem, Marco van Basten, Frank Rijkaard en Barry Atsma sinds dag één klip-en-klaar was: “Op unieke locaties willen wij onze gasten met veel gastvrijheid en plezier een ontspannen uitje bieden. Locaties waar we zelf ook graag zouden komen.” Minstens zo belangrijk is hun grootste drijfveer om het nét even anders en beter te doen.

Utrechtse Horeca Groep beheert naast HAL22 diverse horecalocaties binnen Utrecht. Elke locatie blinkt op zijn manier uit met unieke en karaktervolle eigenschappen. En toch vinden ze elkaar als het gaat om sfeer, gastvrijheid, kwaliteit en bovenal gezelligheid. Precies zoals Utrechtse Horeca Groep wil zijn.

Wij werken samen met: