Sport activiteiten > Padellen > Padel Utrecht

Padel Utrecht

Wil jij padellen in Utrecht? Dan ben je bij HAL22 aan het juiste adres. Als één van de nieuwste indoor padellocaties in Utrecht hebben wij alles te bieden voor een perfect potje padel!

Op onze gloednieuwe padelbanen in Utrecht kun je ongeacht de weersomstandigheden genieten van een potje padel.

Onze faciliteiten zijn van topkwaliteit, zodat je het beste uit je padelsessies kunt halen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren speler bent die zijn vaardigheden wil verbeteren, we hebben voor elk niveau geschikte mogelijkheden.

Wil jij padellen in Utrecht op de beste faciliteiten? Lees dan verder en boek direct je padelbaan in Utrecht.

JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

Padel bij Hal22

of download de app

Padelbaan in Utrecht

HAL22 beschikt over 10 indoor padelbanen in Utrecht. Onze padelbanen voldoen allemaal aan de hoogste standaarden. Onze padelbanen worden zelfs gebruikt voor officiële KNLTB toernooien. Er zijn zowel voor het dubbel- als enkelspel padelbanen aanwezig.

Maar er is meer! Naast de tien gloednieuwe adidas panorama court indoor padelbanen bieden wij nog meer faciliteiten om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze padelbanen bevinden zich in Utrecht en zijn ook voor bezoekers van buiten de stad makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Onze locatie beschikt over eigen gratis parkeerplaatsen en oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s.

De locatie beschikt over kleedkamers met douches en kluisjes om je persoonlijke spullen veilig op te bergen. Je kan met eigen materiaal spelen maar het is ook mogelijk om padelrackets op de locatie te huren.

Na een intensief potje padel is het tijd om te ontspannen! Dit kan in onze gezellige horecagelegenheid Lounge22, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Padel les Utrecht

Wil jij padelles in Utrecht volgen? Ook dat kan bij ons! Onze gediplomeerde trainers geven wekelijks padel lessen op onze locatie in Utrecht, waarin je de basisvaardigheden van padel leert.

Heb je nog nooit padel gespeeld en wil je eerst ervaren of het iets voor jou is? Dan is het volgen van een kennismakingsclinic geschikt voor jou. Deze clinic biedt ook een uitstekende mogelijkheid om toekomstige padel partners te leren kennen. Je hebt geen eigen materiaal nodig, want op onze locatie is het mogelijk om padel rackets te huren. Lees meer over onze padel clinic of boek direct je padel les in Utrecht via de knop!