Meet > Familieuitje

Familieuitje

Wil jij een actief familieuitje organiseren? Op deze pagina lees je meer over alle mogelijkheden bij HAL22!

Wil jij een leuk familieuitje organiseren? Bij HAL22 kan je verschillende activiteiten doen die voor iedereen toegankelijk zijn en waarbij gezelligheid centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig potje bowlen of poolen tegen elkaar!

Hebben jullie liever een nog sportiever familieuitje? Dan kun je elkaar uitdagen op onze indoor padel of squashbanen!

Aan de hand van jouw wensen stellen we een arrangement samen. Je kan zelf bepalen of je één of meerdere activiteiten wil boeken en of je af wilt sluiten met een hapje en een drankje in onze horecavoorziening Lounge22. Wij denken graag met je mee!

Leuk familieuitje in Utrecht bij HAL22

Voor een leuk familieuitje in Utrecht ben je bij HAL22 aan het juiste adres. Onze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en beschikt over eigen parkeerplaatsen met oplaadmogelijkheden. De ideale plek voor wie op zoek is naar een activiteitenlocatie op een centrale locatie!

Wij denken graag met je mee over het samenstellen van jouw familiedag bij HAL22! Zo is er de mogelijkheid om direct te starten met jullie activiteit of start eerst met een hapje en een drankje in onze horeca.

De meest gekozen activiteiten voor een familieuitje bij HAL22 zijn bowlen, poolen en shuffleboarden.

Al onze indoor uitje activiteiten vinden binnen plaats. Het familieuitje kan dus bij alle weersomstandigheden door gaan!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan om te bekijken of een familieuitje in Utrecht bij HAL22 iets voor jou is!

Familie uitje met eten

Een familie uitje wordt vaak begonnen of afgesloten met eten en drinken. Naast al onze sport– en spelactiviteiten beschikken wij ook over een horecagelegenheid op onze locatie.

Vraag direct een offerte aan via de knop om meer informatie te krijgen over alle mogelijkheden!

Tips voor een familieuitje bij HAL22

Familieuitjes zijn op maat samen te stellen. Houdt rekening met het organiseren van je familieuitje dat de activiteiten door iedereen gespeeld kan worden en dat er ruimte is voor gezelligheid. Hieronder onze aanraders! 

  1. Bowlen: Een echte klassieker voor familieuitjes, bowlen. Bowlen kan door iedereen worden gespeeld. Het is een leuk uitdagend spelletje waarbij ook ruimte is om tussendoor lekker bij te praten. 
  2. Poolen: Pool is geschikt voor familieuitjes met wat oudere kinderen. Het spel is gemakkelijk te spelen en daarnaast is er ook ruimte om te socializen.
  3. Shuffleboarden: Een spel dat in korte tijd enorm populair is geworden is Shuffleboard! Shuffleboard is een spel waarbij je een puck zo ver mogelijk op het bord moet zien te gooien, het heeft wat weg van curling. Let op! Er zitten geen randen op het bord, je kan dus makkelijk te hard werpen, ook mag je elkaars puck van de tafel stoten. Behendigheid en gezelligheid staan centraal bij dit spel!
  4. Padel/Squash: Wil jij je met je familie eens flink in het zweet werken dan zijn padel en squash goede opties. Je hebt de keuze om onderling potjes te spelen of boek een trainer voor een padelclinic.
  5. Napraten tijdens het eten: Nagenieten met wat te eten en een borrel is natuurlijk de perfecte afsluiting van jouw familieuitje bij HAL22!

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!