Meet > Familieuitje

Familieuitje

Wil jij een actief familieuitje organiseren? Op deze pagina lees je meer over alle mogelijkheden bij HAL22!

Wil jij een leuk familieuitje organiseren? Bij HAL22 kan je verschillende activiteiten doen die voor iedereen toegankelijk is en waarbij gezelligheid centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig potje bowlen of poolen tegen elkaar!

Heb je nog liever een sportiever familieuitje? Dan kun je elkaar uitdagen op onze indoor padel- of squashbanen!

Aan de hand van jouw wensen stellen we een arrangement samen. Je kan zelf bepalen of je één of meerdere activiteiten wil boeken en of je af wilt sluiten met een hapje en een drankje in Lounge22. Wij denken graag met je mee!

Familieuitje in Utrecht bij HAL22

Voor een leuk familieuitje in Utrecht ben je bij HAL22 aan het juiste adres. Onze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en beschikt over eigen parkeergelegenheid met oplaadmogelijkheden. De ideale plek voor wie op zoek is naar een activiteitenlocatie op een centrale gelegen plek!

Wij denken graag met je mee over het samenstellen van jouw familiedag bij HAL22! Zo is er de mogelijkheid om direct te starten met jullie activiteit of start eerst met een hapje en een drankje in onze horeca.

De meest gekozen activiteiten voor een familieuitje bij HAL22 zijn bowlen, poolen en shuffleboarden.

Al onze indoor activiteiten vinden binnen plaats. Het familieuitje kan dus bij alle weersomstandigheden door gaan!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan om te bekijken of een familieuitje in Utrecht bij HAL22 iets voor jou is!

Familie uitje met eten

Een familie uitje wordt vaak begonnen of afgesloten met eten en drinken. Naast al onze sport– en spelactiviteiten beschikken kan jij je je uitje bij HAL22 aanvullen met een leuke lunch, borrel of diner. Denk aan een groepenlunch, 3-gangenmenu of walking dinner. Doe een aanvraag via de knop om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden!

Tips voor het samenstellen van het perfecte familieuitje

Stel jouw familieuitje samen bij HAL22. Graag delen we wat tips voor het organiseren van het perfecte familieuitje! 

  1. Houdt met het kiezen van een activiteit rekening met de verschillende leeftijden van je gezelschap. Ben je op zoek naar een activiteit wat voor elke leeftijd geschikt is? Kies voor een potje bowlen, dit is een toegankelijke activiteit voor alle leeftijden! Ook is tijdens het bowlen de ruimte om bij te praten en te genieten van een drankje.
  2. Ben je met een iets ouder gezelschap en wil je in een iets rustigere omgeving bijpraten met elkaar tijdens het doen van je activiteit? Kies voor pool! Het spel is gemakkelijk te spelen en daarnaast is er ook ruimte om te socializen.
  3. Een keer wat nieuws uitproberen? Probeer shuffleboarden! Shuffleboarden is een spel dat in korte tijd enorm populair. Shuffleboard is een spel waarbij je een puck zo ver mogelijk op het bord moet zien te gooien, het heeft wat weg van curling en sjoelen. Behendigheid en gezelligheid staan centraal bij dit spel!
  4. Zijn jullie een sportieve familie? Kies dan voor padel of squash! Je hebt de keuze om onderling potjes te spelen of boek een trainer voor een padelclinic of het organiseren van een toernooi.
  5. Sluit je familiedag af met een gezellige borrel of diner in onze lounge. Nagenieten met wat te eten en een borrel is natuurlijk de perfecte afsluiting van jouw familieuitje bij HAL22!