JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

of download de app

Reserveer een activiteit:

Gym > Groepslessen

HAL22 Gym

Groepslessen

In HAL22 Gym ontbreekt jou niets! Naast ons uitgebreide aanbod aan kracht- en cardio apparatuur bieden wij ook verschillende groepslessen aan in onze aparte groepslesruimte.

Met een membership bij HAL22 Gym krijg je onbeperkt toegang tot onze groepslessen. Ook kan je met de aanschaf van een dagpas of een rittenkaart inschrijven voor een groepsles.

Schrijf je vooraf in voor een les via HAL22 Gym app. Het enige wat je hoeft mee te nemen is een flesje water en een handdoek!

Groepslessen in Utrecht bij HAL22

Wij hebben geprobeerd een zo divers mogelijk groepslessenaanbod te maken met voor ieder wat wils! Lees hier welke lessen wij aanbieden.

Circuit Training

Circuit training is een afwisselende full body workout van een half uur met zes of zeven functionele oefeningen waarin iedere deelnemer op zijn of haar niveau wordt uitgedaagd!

Yin Yoga

Het doel van Yin Yoga is het soepeler maken van je diepliggende spieren, gewrichten en bindweefsel. Yin Yoga geeft een diepe ontspanning en brengt ruimte in lichaam en geest. Onze Yin Yoga lessen duren een uur.

Hatha Yoga

Hatha Yoga is een van de oudste yogastijlen waarbij de focus ligt op het in balans brengen van lichaam en geest. Tijdens deze krachtige vorm van Yoga ga je intensief met je lichaam aan de slag, hiermee reinig je het lichaam en vergroot je lichaamsbewustzijn. Een Hatha Yoga les duurt een uur.

Boxing circuit

Boxing circuit is een pittige workout van een uur waar je je calorieën verbrandt door boks oefeningen. Tijdens de training wordt er gebruikgemaakt van verschillende attributen.

Core Workout

Core workout is een workout van een half uur waarbij je de core traint voor meer stabiliteit en balans. Door jouw core te trainen zorg je voor een betere basis voor elke andere sportoefening die je doet!

Power Hit

Power HIIT is een full body krachttraining met de focus op spierkracht en uithoudingsvermogen. Een Power HIIT training duurt een uur.

Personal training

Liever een op een begeleiding? Dit kan ook bij HAL22 Gym!

HAL22 Gym werkt samen met verschillende personal trainers. Hierbij start je samen met een personal trainer een traject om jouw fitnessdoelen te behalen! Plan een vrijblijvende kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken. 

HAL22 Gym werkt o.a. samen met personal trainer Peter Zoontjes. Neem een kijkje op de website van Peter of vraag aan de sportdesk naar de mogelijkheden!

Heb je een vraag over een van onze groepslessen?

Loop even langs de sportdesk of mail je vraag naar gym@hal22.nl

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!