JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

of download de app

Reserveer een activiteit:

Gym > Groepslessen

HAL22 Gym

Groepslessen

In HAL22 Gym ontbreekt jou niets! Naast ons uitgebreide aanbod aan kracht- en cardio apparatuur, waarmee je zelf kunt fitnessen, bieden wij ook verschillende groepslessen aan in onze aparte groepslesruimte.

Met een membership bij HAL22 Gym krijg je onbeperkt toegang tot onze groepslessen. Ook kan je met de aanschaf van een dagpas of een rittenkaart inschrijven voor een groepsles.

Schrijf je vooraf in voor een les via HAL22 Gym app. Het enige wat je hoeft mee te nemen is een flesje water en een handdoek!

Groepslessen in Utrecht bij HAL22

Wij hebben geprobeerd een zo divers mogelijk groepslessenaanbod te maken met voor ieder wat wils! Lees hier welke lessen wij aanbieden.

BodyCombat

Bodycombat is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Bodycombat draagt bij aan een betere conditie!

Flexibility Workout

Deze workout is gericht op het verbeteren van jouw bewegingsvrijheid en op lengte brengen en ontspannen van spieren en pezen.

Kracht Circuit

Kracht Circuit training is een afwisselende full body workout van een half uur met zes of zeven kracht oefeningen waarin iedere deelnemer op zijn of haar niveau wordt uitgedaagd!

Easy Yoga

Easy yoga verlicht spanning, versterkt en maakt het lichaam soepeler door rustige houdingen met ruimte voor aanpassingen, terwijl aandacht voor ademhaling fysieke en mentale spanning verlicht, perfect voor beginners en senioren.

Bodypump

Met BodyPump gebruik je lichte tot zwaardere gewichten op muziek voor een complete spiertraining en conditieverbetering, met dynamische oefeningen voor kracht en uithoudingsvermogen, omgeven door een motiverende sfeer van muziek en groepsdynamiek.

Functionele Circuit Training

Circuit training is een afwisselende full body workout van een half uur met zes of zeven functionele oefeningen waarin iedere deelnemer op zijn of haar niveau wordt uitgedaagd!

Yin Yoga

Het doel van Yin Yoga is het soepeler maken van je diepliggende spieren, gewrichten en bindweefsel. Yin Yoga geeft een diepe ontspanning en brengt ruimte in lichaam en geest. Onze Yin Yoga lessen duren een uur.

Boxing circuit

Boxing circuit is een pittige workout van een uur waar je je calorieën verbrandt door boks oefeningen. Tijdens de training wordt er gebruikgemaakt van verschillende attributen.

Core Workout

Core workout is een workout van een half uur waarbij je de core traint voor meer stabiliteit en balans. Door jouw core te trainen zorg je voor een betere basis voor elke andere sportoefening die je doet!

Kickboxen

Een les kickboksen bij HAL22 Gym is een mix van cardio en krachttraining waarbij je je lijf effectief leert te gebruiken. Een les duurt een uur en hierbij doe je oefeningen in een duo met verschillende attributen. De oefeningen worden op een leuke en afwisselende manier toegepast zodat je hartslag en ademhaling maximaal stijgt.

Personal training

Liever een op een begeleiding? Dit kan ook bij HAL22 Gym!

HAL22 Gym werkt samen met verschillende personal trainers. Hierbij start je samen met een personal trainer een traject om jouw fitnessdoelen te behalen! Plan een vrijblijvende kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken. 

HAL22 Gym werkt o.a. samen met personal trainer Peter Zoontjes. Neem een kijkje op de website van Peter of vraag aan de sportdesk naar de mogelijkheden!

Heb je een vraag over een van onze groepslessen?

Loop even langs de sportdesk of mail je vraag naar gym@hal22.nl

Word nu lid van HAL22 Gym en sport gratis tot 1 september! 🎉

Start je zomer goed! Schrijf je nu in voor een HAL22 Gym ONE YEAR-lidmaatschap en sport tot 1 september 2024 gratis bij HAL22 Gym.

Hoe eerder je inschrijft, hoe langer je gratis sport!

⚠️ Actie geldig  t/m 29 februari. Schrijf je nu in!