SPORTIEF VERGADEREN

Meet & Play_

(Sportief) vergaderen of een uitje gaat er bij HAL22 net even anders aan toe. Je krijgt van ons alle ruimte en vrijheid om je zakelijk te verbinden of je relaties en vrienden te verrassen. Er valt veel te combineren. 

Onze San Siro ruimte is een aparte meetingroom met een eigen lounge en de nieuwste audiovisuele middelen. Boek de playroom met shuffle, darts en snooker erbij om je zakelijke meeting helemaal compleet te maken. Of sluit je dag af met een padelclinic, een potje HyperBowling of een onderlinge snookercompetitie.

Niet vergaderen maar wil jij jouw sportieve uitje met je team of familiedag combineren met een gezellige borrel? Of lijkt het je leuk om met je mede-padellers iets lekkers te eten en te drinken na afloop?

Ontdek welke gezellige mogelijkheden we voor je hebben en reserveer een passend arrangement. Zo maak je jouw Play & Eat-date indoor uitje compleet.

Laat hieronder weten wat je wensen zijn, dan maken we een arrangement op maat voor je. Let’s meet & play.

Liever direct contact met één van onze medewerkers?

Hoodie Groen "Born To Play" | Hal22

Hebben!

In de maand mei ontvangt elke 50e padeller een gratis hoodie. Oh, en geloof ons, die wil je!

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!