Sport activiteiten > Padellen

Padellen

Padel is een racketsport wat de laatste jaren enorm is toegenomen in populariteit. Zo is padel op dit moment een van de snelst groeiende sporten in Nederland! Padel combineert elementen van tennis en squash en is een leuke sport voor spelers van alle niveaus.

Door de snelheid van het spel en de relatief eenvoudige spelregels is het spel voor iedereen toegankelijk! Het veld is kleiner dan een tennisbaan, waardoor het spel een stuk sneller is. Daarnaast mag bij padel gebruik worden gemaakt van de wand waardoor er veel variatie in het spel zit. Bij HAL22 speel je padel op een indoorveld! 

Padel is een sport die makkelijk kan worden opgepakt door nieuwe spelers. Zelfs wanneer iemand nog geen ervaring heeft met tennis en/of squash.

JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

Padel bij Hal22

of download de app

JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

Padel bij Hal22

of download de app

Padel bij HAL22

Wil jij padel spelen? Dan ben je bij HAL22 aan het juiste adres! Reserveer nu en speel op één van onze adidas panorama indoor padel banen.

HAL22 is één van de nieuwste locaties voor padel in Utrecht waar je padel kan spelen. Wij beschikken over 10 adidas panorama padel courts.

Onze padelbanen zijn indoor. Hierdoor kan je bij alle weeromstandigheden bij ons terecht! 

Onze padelbanen zijn gelegen in Utrecht. Vanaf de nabijgelegen snelweg is onze locatie makkelijk te bereiken. Wij beschikken over eigen parkeerplaatsen en oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s. Ook zijn er kleedkamers met kluisjes aanwezig.

Onze padelbanen zijn voorzien van de nieuwste technieken en worden ook gebruikt voor de officiële KNLTB padelcompetities!

Wil je iets meer leren over de basis van padel en kennismaken met de sport onder begeleiding van een trainer? Geef je dan op voor één van onze wekelijkse padel clinics.

Padeltraining bij hal22

Wil je kennismaken met de razendpopulaire sport padel onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde padeltrainer? Of wil jij graag je speelniveau verbeteren onder begeleiding van onze padeltrainers? Bij HAL22 bieden wij verschillende lesmogelijkheden aan!

Padelbaan huren

Wil jij een padelbaan huren? Reserveer online direct een padelbaan en speel op één van onze gloednieuwe padelbanen. We zien je graag bij HAL22!

Padel tips

Padel is een toegankelijke sport voor zowel beginnende als ervaren spelers. Wil jij spelen als een echte pro? Bekijk onderstaande tips voor het maken van een vliegende start!

  1. Deelname aan padelclinic: Doe mee aan onze wekelijkse terugkerende padel clinic! Hierin leer je in een uur de tijd de belangrijkste padel spelregels en basisvaardigheden. Daarnaast is dit een perfecte mogelijkheid om (nieuwe) medespelers te ontmoeten. Voor een vliegende start doe je er goed aan om één van onze padel clinics te volgen. Overweeg ook eens padel les te volgen bij HAL22.
  2. Let op je positie: Houd je positie in de gaten en probeer altijd in het midden te blijven. Zo kun je snel reageren op waarop de ballen naartoe worden gespeeld. Wees alert om snel te bewegen als dat nodig is.
  3. Gebruik de wanden: Één van de belangrijkste kenmerken van padel is dat je gebruik mag maken van de wand. Probeer je tegenstanders te verrassen door slim gebruik te maken van de wanden om de bal te spelen.
  4. Varieer je slagen: Probeer niet alleen harde slagen te gebruiken, maar varieer de sterkte van je slagen om je tegenstanders te verrassen. Gebruik verschillende slagen om de bal op verschillende manieren te spelen.
  5. Communiceer met je partner: Als je in dubbelspel speelt, is het belangrijk om goed te communiceren met je partner. Zo kun je beter samenwerken en de kansen vergroten om punten te scoren. Maak afspraken wie welke ballen speelt en houd elkaar op de hoogte van de positie op het veld.

Word nu lid van HAL22 Gym en sport gratis tot 1 september! 🎉

Start je zomer goed! Schrijf je nu in voor een HAL22 Gym ONE YEAR-lidmaatschap en sport tot 1 september 2024 gratis bij HAL22 Gym.

Hoe eerder je inschrijft, hoe langer je gratis sport!

⚠️ Actie geldig  t/m 29 februari. Schrijf je nu in!