Bowlen

Trek die schoenen aan, stroop je mouwen op, kies je bal uit en go for it! Bowlen is de perfecte activiteit voor wanneer je op zoek bent naar een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s.

Bowlen kan door iedereen gespeeld worden, ongeacht leeftijd of ervaring.

Bij het bowlen gooi je een bal over een bowlingbaan met aan het einde 10 kegels. Het doel is om zoveel mogelijk kegels omver te gooien in zo min mogelijk worpen.

Het draait bij bowlen echter niet alleen om het gooien van de bal. Het is vooral een geweldige manier om met een hapje en een drankje bij te praten, te ontspannen en je te vermaken met jouw gezelschap!

Bowlen bij HAL22

Bij HAL22 heb je naast klassieke bowling ook de mogelijkheid te kiezen voor een revolutionair potje HyperBowling.

HAL22 beschikt over 10 gloednieuwe bowlingbanen waarop zowel klassiek bowling als HyperBowlen gespeeld kan worden.

Bij HyperBowlen draait het om het raken van bewegende targets langs de banen en natuurlijk de pins. Hoe goed of slecht je eerste worp ook is, je hebt altijd kans om een comeback te maken.

Bowlen, hyperbowlen of bowlen en eten. Alles is mogelijk bij HAL22.

HAL22 is centraal gelegen. De bowlingbaan in Utrecht is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Gratis parkeerplaatsen zijn aanwezig. Ook is het mogelijk om bij HAL22 gebruik te maken van laadpalen.

HAL22 is aangesloten bij de NBF. Lees hier meer over de HAL22 Bowling Club

Bowlingbaan boeken

Wil jij een bowlingbaan boeken? Reserveer direct een bowlingbaan en maak je armen alvast los!

Bowling Tips

Bowlen draait natuurlijk vooral om de gezelligheid. Wil jij toch stiekem indruk maken met een paar strikes? Probeer dan eens onze bowling tips.

  1. Kies de juiste bal: Kies een bal die goed past bij je hand. Probeer in het begin verschillende ballen uit om er één te vinden die het best bij jou past.

  2. Let op je startpositie: Stel jezelf op in de juiste positie. Houd je voeten op schouderbreedte uit elkaar, met je lichaam in lijn met de kegel waarop je wilt mikken. Zorg ervoor dat je een stabiele, ontspannen houding hebt.

  3. Houd de bal op de juiste manier vast: Houd de bal vast met je duim, middel- en ringvinger. Houd de bal stevig vast, maar ontspan je hand om de bal goed te kunnen sturen met je wijsvinger en pink.

  4. Focus op de richting: Focus op de richting waarin je wilt gooien. Kies een punt op de baan waarop je wilt gooien en houd dit punt in gedachten terwijl je je beweging uitvoert.

  5. Maak een soepele beweging: Beweeg je arm in een vloeiende beweging en zorg ervoor dat je je lichaam niet te veel beweegt. Een stabiele positie en een soepele beweging kunnen je helpen om consistentere worpen te maken

Kinderfeestje bowlen

Kinderfeestje op de bowlingbaan bij HAL22! Let op: alleen mogelijk op woensdagmiddag.
Ons kinderfeestarrangement begint met een uur (hyper)bowlen. Na het bowlen is het tijd om te genieten van een frietje met een snack! Daarbij schenken we gedurende het hele feestje onbeperkt limonade. Neem contact op via de knop om de mogelijkheden te bespreken! 

Word nu lid van HAL22 Gym en sport gratis tot 1 september! 🎉

Start je zomer goed! Schrijf je nu in voor een HAL22 Gym ONE YEAR-lidmaatschap en sport tot 1 september 2024 gratis bij HAL22 Gym.

Hoe eerder je inschrijft, hoe langer je gratis sport!

⚠️ Actie geldig  t/m 29 februari. Schrijf je nu in!