Gym > Fitness

Fitness bij HAL22 Gym

Wil jij fitnessen met alleen de allerbeste en nieuwste materialen? Onlangs is onze gloednieuwe fitness studio, ‘HAL22 Gym’, geopend. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken!

In onze sportschool hebben we met zorg de modernste, meest uitgebreide en hoogwaardige fitnessapparatuur voor jou geselecteerd.

HAL22 Gym beschikt over fitness apparaten voor zowel cardio als krachttraining. Daarnaast beschikt HAL22 Gym over gloednieuwe losse gewichten, stangen, dumbbells, barbells, bankjes en overige attributen voor krachttraining!

Maar dat is nog niet alles! Naast individuele fitness bieden we ook aan onze leden groepslessen. Ontdek ons gevarieerde aanbod en meld je aan om samen met anderen aan jouw conditie en gezondheid te werken.

Nieuwsgierig naar de faciliteiten? Loop hier online door HAL22 Gym. 

krachttraining

Wil jij aan de slag met krachttraining om sterker te worden en meer spiermassa op te bouwen? Ook dan ben je bij HAL22 Gym aan het juiste adres!

Fitness bij HAL22 Gym

Met een lidmaatschap bij HAL22 Gym krijg je:

HAL22 Gym Fitness app

Met een lidmaatschap van de HAL22 Gym krijg je gratis toegang tot onze fitness app. Hiermee kan je inchecken in de gym, inschrijven voor een groepsles, je eigen trainingsschema samenstellen en je progressie bijhouden.

Fitness Utrecht

HAL22 Gym is de nieuwste locatie voor fitness in Utrecht. Onze locatie is goed bereikbaar en beschikt over eigen parkeerplaatsen met oplaadmogelijkheden. Ook zijn er kleedruimtes met douches en lockers aanwezig op onze locatie. Ben jij op zoek naar hypermoderne fitness faciliteiten in Utrecht? Schrijf je dan in bij de HAL22 Gym!

Na het fitnessen kan je ontspannen en herstellen in onze horecagelegenheid Lounge22 onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke shake of smoothie. Naast fitnessen zijn er nog een aantal andere sporten te beoefenen bij HAL22. Zo is het mogelijk om te padellen op onze indoor padelbanen. Ook kan je bij ons squashen, doordeweeks tot 18:00 en in het weekend is dit zelfs gratis wanneer je een HAL22 gym member bent!

HAL22 Gym uitproberen of eenmalig fitnessen bij HAL22 Gym?

Wil je eerst eens fitness bij ons proberen of wil je een losse groepsles volgen? Dit kan! Schaf een dagpas of een 10-rittenkaart aan! 

Openingstijden HAL22 Gym

Fitnessen bij HAL22 kan op:

We helpen je graag op weg

 Inschrijven kan via onderstaande knop.

Heb je een vraag? Stel ‘m via gym@hal22.nl

1
2
3

Wil jij lid worden van HAL22 Gym en gebruik maken van de introductiekorting?
Schrijf je voor 15 juni 2023 in via onderstaand formulier