Gym > Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Investeer in de sportiviteit van jouw team met Bedrijfsfitness Nederland bij HAL22 Gym!

Bij HAL22 begrijpen we dat voor jouw bedrijf gezonde en vitale medewerkers van belang zijn! Daarom bieden wij bedrijven de mogelijkheid om de gezondheid van hun werknemers te ondersteunen via een lidmaatschap bij HAL22 Gym. Het is mogelijk om via Bedrijfsfitness Nederland een lidmaatschap af te sluiten bij HAL22 Gym.

Nog niet aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Het is ook mogelijk om als bedrijf direct een bedrijfslidmaatschap af te sluiten bij HAL22 Gym.

Waarom kiezen voor bedrijfsfitness bij HAL22 Gym?

Inschrijven voor HAL22 Gym via Bedrijfsfitness Nederland

Inschrijven voor HAL22 Gym via Bedrijfsfitness Nederland doe je via het portaal van Bedrijfsfitness Nederland. 

Wat krijg je met een lidmaatschap bij HAL22 Gym?

Met het afnemen van bedrijfsfitness bij HAL22 krijgt je een lidmaatschap bij HAL22 Gym en korting op onze meetingrooms. Maar wat houdt een lidmaatschap bij HAL22 Gym in?

HAL22 GYM

Met een lidmaatschap bij HAL22 Gym krijg je:

HAL22 Gym Fitness app

Met een lidmaatschap van de HAL22 Gym krijg je gratis toegang tot onze fitness app. Hiermee kan je inchecken in de gym, inschrijven voor een groepsles, je eigen trainingsschema samenstellen en je progressie bijhouden.

locatie HAL22 Gym

HAL22 beschikt over parkeergelegenheid met oplaadmogelijkheden. Ook zijn er kleedruimtes met douches en lockers aanwezig op onze locatie. 

Na het fitnessen kan je ontspannen in onze horecagelegenheid Lounge22 onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke shake of smoothie. Naast fitnessen zijn er nog een aantal andere sporten te beoefenen bij HAL22. Zo is het mogelijk om te padellen op onze indoor padelbanen. Ook kan je bij ons squashen, doordeweeks tot 18:00 en in het weekend is dit zelfs gratis wanneer je een HAL22 gym lid bent!

Openingstijden HAL22 Gym

Fitnessen bij HAL22 kan op: