JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

of download de app

Reserveer een activiteit:

Let’s have some fun_

Game on voor jong en oud! Lol hebben met elkaar staat hier centraal. Uitdagen, spelen, sporten, winnen, genieten. Op bijvoorbeeld een Bowlingbaan en een pool- of snookertafel. Bij HAL22 valt veel te kiezen. En je komt bij ons niets tekort. We staan klaar met advies, we regelen dat teamuitje voor je (inclusief eten na afloop) en zorgen ervoor dat jullie naar hartenlust kunnen spelen. Plezier gegarandeerd!

BOWLING

Ongeëvenaard plezier

Naast klassiek bowlen daagt HAL22 je ook uit voor een revolutionair potje HyperBowling. Ja, je leest het goed! Bij HAL22 kan je zowel klassiek bowlen als HyperBowlen. 

Hoe goed of slecht je eerste worp ook is, je hebt altijd kans om een comeback te maken. Ben jij helemaal on target, dan scoor je extra punten. Spektakel gegarandeerd!

Ben je meer een old school bowlingfanaat: no worries! Ouderwets een strike gooien kan bij ons ook gewoon.

HAL22 is aangesloten bij de NBF. Lees hier meer over de HAL22 Bowling Club

Snooker & pool

In the pocket!

Ook snooker- en poolfanaten kunnen bij HAL22 terecht. Onze 2 officiële Riley wedstrijdsnookertafels met groene lakens en 12 officiële blauw uitgevoerde Clash pooltafels staan voor je klaar en zijn vooraf te reserveren.

Hier, in onze sfeervolle playroom is het goed toeven. Kom langs om serieus te trainen, een middagje te poolen met je collega’s of voor een gezellig avondje uit met vrienden. Ons team staat klaar om het je naar de zin te maken.

Of het nu gaat om het klassieke snookerspel, een potje 8-ball, 9-ball of straight pool, the floor is yours. Veel plezier!

SHUFFLE

Play the curve

Shuffleboarden is fantastisch om met je vrienden, familie of collega’s te spelen. Een laagdrempelig spel vol tactiek, behendigheid en spanning. Wij hebben premium handgemaakte boards in huis van leverancier SHUFL, die garant staat voor topkwaliteit. Dus pak die pucks op en play the curve!

Speel je shuffleboarden voor het eerst? Weet dan dat je twee teams nodig hebt met één tot vier spelers per team. Beide teams ‘schieten’ de pucks om de beurt zover mogelijk het bord op. Per ‘end’ kan slechts één team scoren. Tel alleen punten voor pucks voorbij de verste puck van het andere team. Het team dat wint, start als eerste in de volgende ronde. Het eerste team dat 15 punten scoort, wint!

Met een curve spelen, curling technieken gebruiken, je leert het spel gaandeweg. Het begint met een board reserveren, zodat je met je team lekker kunt gaan spelen. Plezier verzekerd!

Hoodie Groen "Born To Play" | Hal22

Hebben!

In de maand mei ontvangt elke 50e padeller een gratis hoodie. Oh, en geloof ons, die wil je!