Indoor activiteiten > Bowlen > Bowlen en eten

Bowlen en eten

Kom lekker bowlen met vrienden, familie of collega’s bij HAL22. Maak jouw bowlinguitje compleet bij HAL22 met een hapje en drankje. Wij doen er alles aan om jouw bowlinguitje te laten slagen!

Bij ons kan je zowel voor, tijdens, als na het bowlen genieten van een hapje en een drankje. Bowlen bij HAL22  is dan ook uitermate geschikt voor een teamuitje of familieuitje. Ook is het mogelijk om voor of na het bowlen in onze horecagelegenheid Lounge22 te genieten van een hapje of drankje.

Borrelen kan altijd, maar wil je komen lunchen of dineren in Lounge22 voor of na je activiteit bij HAL22? Doe een aanvraag voor lunch of diner via onderstaande knop, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Bowlen en eten bij HAL22

Bij HAL22 hebben we verschillende mogelijkheden als je komt bowlen!

Zo zijn er verschillende vormen van bowlen te spelen op onze 10 gloednieuwe bowlingbanen. Je kan kiezen uit een traditioneel potje bowlen of het nieuwe  spectaculaire Hyperbowlen.

Aan de bar bij de bowlingbaan zijn tal van hapjes en drankjes te bestellen. Voor of na het bowlen eten kan in onze horecagelegenheid Lounge22.

Let op: Borrelen kan altijd bij HAL22! Wil je echt blijven dineren? Bel vooraf om de mogelijkheden te bespreken.

Laat ons weten of er voorkeuren of dieetwensen zijn. Neem contact met ons op om een arrangement op te stellen. We denken graag met je mee en doen er alles aan om jullie uitje te laten slagen!

HAL22 is centraal in Nederland gelegen. Onze bowlinglocatie in Utrecht is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Ook zijn er gratis parkeerplaatsen aanwezig en is het mogelijk gebruik te maken van oplaadpalen.

Stel jouw bowlingarranement samen

Wil jij komen bowlen en eten bij HAL22? Vraag via de knop hiernaast een offerte aan of reserveer direct een bowlingbaan.