JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

of download de app

Reserveer een activiteit:

Padel les

Wil jij padel les volgen om een betere padelspeler te worden? Dit is mogelijk bij HAL22!

Bij HAL22 bieden we padellessen aan via onze partner RS Padel Academy.  RS Padel Academy biedt kwalitatieve lessenreeks aan ieder niveau en verschillende leeftijdscategorieën.

Bekijk de website van RS Padel Academy voor het actuele aanbod en inschrijvingen.

barry-atsma-padel-utrecht-leidsche-rijn

PADEL LESSEN BIJ HAL22

Is padel nog helemaal nieuw voor je? Overweeg dan eerst een padelclinic te nemen en bereid je vast voor met de padelregels!

Als je bij HAL22 een lessenreeks volgt via RS Padel Academy heb je met jouw training niet last van verschillende weersomstandigheden vanwege onze indoor banen!

Naast deze gloednieuwe padelbanen zijn er ook andere faciliteiten aanwezig om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Denk hierbij aan kleedkamers met douches en lockers, gratis parkeerplaatsen met oplaadmogelijkheden en een horecavoorziening om lekker bij te komen en na te praten na je padel les.

PADEL LES UTRECHT

De padel les in Utrecht van de RS Padel Academy wordt gegeven bij HAL22. HAL22 is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Hierdoor is onze locatie ook goed bereikbaar voor spelers die iets buiten de stad woonachted zijn. 

Wil je eerst eens kennismaken met HAL22 voordat je je opgeeft voor een padellessenreeks? Reserveer dan een baan en maak kennis met onze faciliteiten. Reserveer een baan via de knop! 

JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

Padel bij Hal22

of download de app

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!