JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

of download de app

Reserveer een activiteit:

Born to play_

Bij HAL22 geven we je graag een sportieve boost. Kom en speel lekker een potje padel, maak je klaar voor een intense squashmatch of verleg je grenzen bij Basic-Fit. Van zelf trainen, samen sporten tot (groeps)lessen: stap binnen en leef je uit!

JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

Padel bij Hal22

of download de app

PADEL

Padel is een snelgroeiende en onweerstaanbaar leuke sport. We verwelkomen je op één van onze 10 hagelnieuwe en professionele adidas Panorama Courts. Alleen het beste is voor ons goed genoeg om jouw spelplezier te vergroten.

Kom lekker spelen of kom de sport bij ons voor het eerst ontdekken. Reserveer hieronder eenvoudig een padelbaan, zonder lidmaatschap. Via de handige app boek en betaal je vooraf voor je baan. Zo kan je bij binnenkomst in een keer door naar je gereserveerde baan.

Weet dat je in onze sportshop bij binnenkomst een padelracket kan huren of kopen. Ook ballen en kleding zijn hier direct aan te schaffen.

Squash

Ben je bloedfanatiek, heb je het nog nooit eerder gespeeld of is het intussen weer een hele tijd geleden? Hoog tijd om één van onze drie gloednieuwe indoor squashbanen te ontdekken. En er (nogmaals) achter te komen dat er geen sport zo compleet is als squash.

Iedereen die na drie kwartier squashen weer naar buiten komt, zal het beamen: je bent kapot, maar hélemaal voldaan. De ideale stress reliever na een lange (werk)dag.

Om vervolgens samen nog even gezellig na te praten met een lekker drankje in Lounge22.

Reserveer en reken vooraf af, zodat je bij aankomst gelijk kan starten. Een squashracket en ballen zijn te huur en te koop bij binnenkomst in onze sportshop. Veel plezier!

Fitness

Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen: in de fitnesszaal van HAL22 werk je met plezier en focus aan je persoonlijke doel.

In HAL22 biedt Basic-Fit – de voordeligste fitness in Maarssen – een ruim scala aan fitnessapparatuur en work-out programma’s, zodat je zelf jouw perfecte trainingsschema’s kunt samenstellen.

Gemotiveerd raken en blijven? Bekijk alle informatie om fit te worden, je fit te voelen en fit te blijven. Go for it!

Hoodie Groen "Born To Play" | Hal22

Hebben!

In de maand mei ontvangt elke 50e padeller een gratis hoodie. Oh, en geloof ons, die wil je!