Sport activiteiten > Padellen > Padel Maarssen

Padel Maarssen

Padel in de buurt van Maarssen. Ben jij op zoek naar gloednieuwe padelbanen in omgeving Maarssen? Dan is HAL22 voor jou de perfecte plek! Als één van de nieuwste indoor padellocaties hebben wij alles te bieden voor een perfect potje padel!

Onze locatie beschikt over 10 splinternieuwe indoor padelbanen. Onder elke weersomstandigheden kan je bij HAL22 terecht voor een potje padel.

Onze padelfaciliteiten zijn van topkwaliteit en worden dan ook regelmatig gebruikt voor officiële KNLTB padeltoernooien. Nog nooit eerder gepadelt? Geen probleem! Huur bij binnenkomst een racket of schrijf je in voor een van onze kennismakingsclinics!

Lees hier verder en boek direct je padelbaan!

JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

Padel bij Hal22

of download de app

Padellen in Maarssen

Kom langs bij HAL22 en ontdek maar liefst 10 overdekte padelbanen dichtbij Maarssen. Naast reguliere padelcourts beschikken wij ook over een single court. Zowel dubbelspelers als single spelers vinden bij HAL22 hun ideale speelveld.

Buiten onze state-of-the-art adidas panorama court indoor padelbanen, heeft HAL22 nog meer te bieden. Zo zijn er tal van extra faciliteiten om jouw bezoek nog leuker te maken te maken.

Onze padellocatie bij Maarssen beschikt ook over kleedruimtes met douches en kluisjes. Mocht jij nog niet over eigen materiaal beschikken dan is dit geen probleem. Het is op de locatie mogelijk om een racket te huren en ballen aan te schaffen.

Onze padelbanen zijn zeer eenvoudig te bereiken vanuit Maarssen. HAL22 beschikt over eigen gratis parkeerplaatsen en oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Padelles Maarssen

Ben je op zoek naar padel les dichtbij Maarssen? Goed nieuws! Onze gecertificeerde instructeurs staan klaar om wekelijkse padellessen te verzorgen op onze locatie. Hier krijg je mogelijkheid om de basis van padel onder de knie te krijgen of om jouw skills te verbeteren.

Heb je nog geen ervaring met padel en wil je eerst ontdekken of het bij je past? Dan is onze padelclinic ideale oplossing! Tijdens deze clinic is het ook mogelijk om potentiële padelmaatjes te ontmoeten. Lees hier meer over onze padelclinic of boek meteen jouw clinic via de knop!