Sport activiteiten > Padellen > Padel Binnenbaan

Padel binnenbaan

Wil jij padellen op een padel binnenbaan? Padel indoor locaties zijn vrij uniek in Nederland. De meeste padelbanen bevinden zich buiten. Toch heeft een padelbaan binnen vele voordelen.

Op een indoor padelbaan kan onder alle weersomstandigheden worden gespeeld. Uiteraard is indoor padel fijn bij koud weer of regen, maar ook wanneer het buiten juist erg warm is kan het aangenaam zijn om in een koele hal padel binnen te spelen. 

Wil jij padellen op een indoor padelbaan? Dan ben je bij HAL22 aan het juiste adres!

JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

Padel bij Hal22

of download de app

Padel indoor

Indoor padel in Utrecht speel je bij HAL22! HAL22 is één van de nieuwste binnensportlocaties in Utrecht. Bij ons padellen heeft vele voordelen!

Zo zijn er tien gloednieuwe adidas panorama court indoor padelbanen. Het gaat hier voornamelijk om dubbelspel banen maar je kan ook een enkelspel padelbaan reserveren. Dit wordt ook wel een single court genoemd!

Onze indoor padelbanen zijn gelegen tussen Utrecht en Maarssen. Vanaf de nabijgelegen snelweg is onze locatie makkelijk te bereiken. Op onze locatie zijn eigen parkeerplaatsen met oplaadmogelijkheden. Daarnaast zijn er kleedkamers met kluisjes aanwezig.

Naast padel bieden wij nog veel meer andere binnen sport- en spel activiteiten. Na je activiteit kan je heerlijk bijkomen met een drankje in onze gezellige horecagelegenheid Lounge22.

De padel binnenbanen voldoen aan alle moderne standaarden en worden dan ook gebruikt voor officiële KNLTB padeltoernooien.

Wil je eerst ontdekken of padel iets voor jou is voor je een baan huurt? Geef je dan op voor onze wekelijkse padel clinic. Wil jij meerdere trainingen volgen, overweeg dan de padel lessen bij HAL22.

Indoor padelbaan huren

Wil jij een indoor padelbaan huren? Reserveer nu je padel binnenbaan en speel snel op één van onze gloednieuwe padel binnenbanen. We zien je graag bij HAL22!