16 november 2022

WK bij HAL22

Kom naar de WK-wedstrijden kijken van het Nederlands elftal bij HAL22!

Na het sporten kijken naar het WK

Kom na je padelwedstrijd, workout sessie of je bowlingavontuur bij in Lounge22 met een hapje en een drankje! Uiteraard zullen wij als sportlocatie alle WK-wedstrijden van het Nederlands elftal uitzenden op het grote scherm in Lounge22. Tijdens de wedstrijden van het Oranje team hebben wij een heerlijk aangepast menuutje: met de lekkerste borrelhapjes, en burgers en saté voor de grote trek.

Wanneer speelt het Nederlands elftal?

Het Nederlands elftal speelt zijn eerste wedstrijd op maandag 21 november tegen Senegal om 17.00. De tweede wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 25 november tegen Ecuador om 17.00. De laatste poulewedstrijd moeten de mannen van Ons Oranje 29 november afrekenen met gastland Qatar.

Vrijdag 25 november: extra feestelijk bij HAL22

Tijdens de wedstrijd op vrijdag 25 november tegen Ecuador zorgen wij voor feestelijke muziek in onze lounge. Onze DJ zorgt voor de lekkerste hitjes na de wedstrijd. Dus trommel je vrienden, familie en collega’s op om vrijdag 25 november een lekker potje te padellen, bowlen of squashen om vervolgens voetbal te kijken!

Meer nieuws

Nieuw bij HAL22! Bodypump en Bodycombat
Vanaf december is het mogelijk om bodypump en bodycombat te volgen bij HAL22
Nieuw bij HAL22: NeuroPhysics Therapy
Vanaf nu is het mogelijk om NeuroPhysics Therapy (NPT) te volgen bij HAL22. NPT wordt aangeboden door Neurophysics Utrecht in HAL22 Gym.