16 november 2022

WK bij HAL22

Kom naar de WK-wedstrijden kijken van het Nederlands elftal bij HAL22!

Na het sporten kijken naar het WK

Kom na je padelwedstrijd, workout sessie of je bowlingavontuur bij in Lounge22 met een hapje en een drankje! Uiteraard zullen wij als sportlocatie alle WK-wedstrijden van het Nederlands elftal uitzenden op het grote scherm in Lounge22. Tijdens de wedstrijden van het Oranje team hebben wij een heerlijk aangepast menuutje: met de lekkerste borrelhapjes, en burgers en saté voor de grote trek.

Wanneer speelt het Nederlands elftal?

Het Nederlands elftal speelt zijn eerste wedstrijd op maandag 21 november tegen Senegal om 17.00. De tweede wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 25 november tegen Ecuador om 17.00. De laatste poulewedstrijd moeten de mannen van Ons Oranje 29 november afrekenen met gastland Qatar.

Vrijdag 25 november: extra feestelijk bij HAL22

Tijdens de wedstrijd op vrijdag 25 november tegen Ecuador zorgen wij voor feestelijke muziek in onze lounge. Onze DJ zorgt voor de lekkerste hitjes na de wedstrijd. Dus trommel je vrienden, familie en collega’s op om vrijdag 25 november een lekker potje te padellen, bowlen of squashen om vervolgens voetbal te kijken!

Meer nieuws

padelcompetitie-hal22
Nieuw! Indoor wintercompetitie padel in Utrecht – schrijf je nu in
Deze winter doet HAL22 mee aan de eerste indoor padel wintercompetitie mee aan de indoorcompetitie van de KNLTB, schrijf je nu in!
hal22-sportschool-gym
Become a member in September – HAL22 Gym
Word lid van HAL22 Gym in september en betaal minder!

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!