20 januari 2023

Speel KNLTB Voorjaarscompetitie bij HAL22!

Doe mee met de KNLTB Voorjaarscompetitie via HAL22! De competitie gaat van start in week 14, waarbij je in totaal 5 keer speelt op de vrijdagavond, zaterdag of zondag.

Team

Je team moet uit minimaal 4 personen bestaan en alle teamleden moeten bij de KNLTB geregistreerd zijn (dit regelen wij voor jullie). De KNLTB zorgt ervoor dat je tegen gelijkwaardige spelers komt te spelen, door teams in te delen op jullie speelsterkte.

Je speelt per week met een team van 4 personen 4 dubbels, iedere Padeller speelt dus 2 wedstrijden. HAL22 zorgt bij een thuiswedstrijd dat ieder team continu 2 banen heeft. Dat betekent dat je binnen ca 3 uur klaar bent met de wedstrijden.

Kosten 

De inschrijfkosten per team zijn €450. Hiermee wordt de baanhuur betaald tijdens de gehele competitie, je krijgt nieuwe ballen, betaal je voor de organisatie van de KNLTB competitie en wordt je lid van de KNLTB.

Inschrijven

Schrijf je team in door de teamcaptain te laten mailen naar: padelcompetitie@hal22.nl. Om je in te schrijven hebben we de contactgegevens nodig van je teamleden (minstens 4 teamleden).LET OP! Inschrijven kan tot 7 februari en vol = vol! Dus wees er snel bij!

 

Meer nieuws

shuffleboarden-utrecht
Shuffleboard vanaf nu óók online te boeken
Reserveer jouw Shuffleboard tafel vanaf nu ook online!
WK bij HAL22
Kom naar de WK-wedstrijden kijken van het Nederlands elftal bij HAL22!