18 maart 2022

Inschrijvingen padeltraining van start!

In week 34 gaan wij van start met padeltrainingen in samenwerking met RS Padel Academy! Inschrijven kan t/m 10 augustus.

RS Padel Academy van start bij HAL22! Schrijf je nu in voor padeltraining in de nazomer van 2022 gegeven door RS Padel Academy!

De eerste reeks padellessen gaat van start in de week van maandag 22 augustus (week 34) en loopt door tot en met de week van maandag 31 oktober 2022 (week 44).

Inschrijven kan t/m 10 augustus 2022. Een padelles duurt 1 uur. Klik hier om de tarieven te bekijken en om in te schrijven!

Over RS Padel Academy

RS Padel Academy is in 2020 opgericht door Robin Sietsma, een groot liefhebber van de sport, met als doel de padelsport groter te maken in Nederland, zowel in de breedte als in de top. Robin heeft gespeeld in het Nederlandse Herenteam Padel en heeft bij meerdere clubs padeltraining gegeven! Zijn team padeltrainers bestaat uit zes enthousiaste trainers.

Meer nieuws

KNLTB-Wintercompetie-utrecht
Speel KNLTB Wintercompetitie bij HAL22!
Inschrijvingen padel Wintercompetitie geopend
hal22-sportschool-gym
Become a member in September – HAL22 Gym
Word lid van HAL22 Gym in september en betaal minder!

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!