18 maart 2022

Inschrijvingen padeltraining van start!

In week 34 gaan wij van start met padeltrainingen in samenwerking met RS Padel Academy! Inschrijven kan t/m 10 augustus.

RS Padel Academy van start bij HAL22! Schrijf je nu in voor padeltraining in de nazomer van 2022 gegeven door RS Padel Academy!

De eerste reeks padellessen gaat van start in de week van maandag 22 augustus (week 34) en loopt door tot en met de week van maandag 31 oktober 2022 (week 44).

Inschrijven kan t/m 10 augustus 2022. Een padelles duurt 1 uur. Klik hier om de tarieven te bekijken en om in te schrijven!

Over RS Padel Academy

RS Padel Academy is in 2020 opgericht door Robin Sietsma, een groot liefhebber van de sport, met als doel de padelsport groter te maken in Nederland, zowel in de breedte als in de top. Robin heeft gespeeld in het Nederlandse Herenteam Padel en heeft bij meerdere clubs padeltraining gegeven! Zijn team padeltrainers bestaat uit zes enthousiaste trainers.

Meer nieuws

Nieuw bij HAL22! Bodypump en Bodycombat
Vanaf december is het mogelijk om bodypump en bodycombat te volgen bij HAL22
binnen-padel-utrecht
Speel KNLTB Voorjaarscompetitie bij HAL22!
Inschrijvingen padel Voorjaarscompetitie geopend.

Word Lid in februari van HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Goede voornemens die je wilt waarmaken? Commit to be fit! Word in februari lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig  t/m 29 februari. Schrijf je nu in!