4 maart 2024

Padeltoernooien HAL22 voorjaar en zomer 2024

Schrijf je nu in voor een van onze HAL22 padeltoernooien in maart, april, mei of juni!

Opzet HAL of Fame padeltoernooi (categorie 6 & 7)

Heb je inmiddels de nodige wedstrijdervaring, wil jij meer en meer spelen en heb je inmiddels wat uurtjes op de padel court gestaan? Dan is dit toernooi ideaal om je te meten met andere wedstrijd liefhebbers! Er wordt op tijd gespeeld in 4 poules van 4 teams waarbij iedereen door gaat naar de kwartfinales of de verliezersronde. Je speelt dus zeker 4 wedstrijden tegen andere gevorderden van categorie 6 en 7.

Deze editie is voor gevorderde padelspelers (Niveau: KNLTB ranking categorie 6 en 7).  Je schrijft je in als duo, jouw dubbelpartner hoeft zich dus niet in te schrijven.

Opzet HAL of Fame padeltoernooi (categorie 8 & 9)

Wil jij beginnen met het spelen van wedstrijden of ben je een beginnende wedstrijdspeler? Geen idee waar je moet beginnen met het spelen van wedstrijden? Dit is je kans! Er wordt op tijd gespeeld in 4 poules van 4 teams waarbij iedereen door gaat naar de kwartfinales of de verliezersronde. Je speelt dus zeker 4 wedstrijden tegen andere beginnende wedstrijdspelers. Met het vooraf verkregen consumptiemuntje bespreek je onder het genot van een drankje de wedstrijden na in onze Lounge22.

Deze editie is voor beginnende wedstrijdspelers (Niveau: KNLTB ranking categorie 8 en 9). Je schrijft je in als duo, jouw dubbelpartner hoeft zich dus niet in te schrijven.

Inschrijven en data padeltoernooien

Bekijk voor alle data van onze padeltoernooien en inschrijven hier

 

Meer nieuws

binnen-padel-utrecht
Speel KNLTB Voorjaarscompetitie bij HAL22!
Inschrijvingen padel Voorjaarscompetitie geopend.
barry-atsma-padel-utrecht-leidsche-rijn
Vaderdagpadeltoernooi – 18 juni
Doe samen met je vader mee aan het vaderdag padeltoernooi bij HAL22!