28 juli 2023

Nieuw! Indoor wintercompetitie padel in Utrecht – schrijf je nu in

Op initiatief van HAL22 is er in samenwerking met de KNLTB aankomende winter voor het eerst een padelcompetitie waarbij alle wedstrijddagen (uit en thuis) op indoor word gespeeld. Heerlijk overdekt al je wedstrijden spelen, zonder kans op aflastingen en barre omstandigheden. Alle deelnemende indoorlocaties zijn in de regio Utrecht, dus ook alles dichtbij  huis!

De indoor wintercompetitie telt 7 speeldagen in november, december, januari en februari. Als vaste wedstrijddag kun je zoals altijd kiezen voor de vrijdagavond, de zaterdag of de zondag. Je team bestaat uit minimaal 4 personen, wij zorgen ervoor dat alle teamleden bij de KNLTB geregistreerd zijn. De KNLTB zorgt er op basis van de opgegeven speelsterktes ervoor dat je tegen gelijkwaardige teams speelt. Je speelt per week met je team 4 dubbels. Bij een thuiswedstrijd bij HAL22 zorgen wij ervoor dat ieder team continu 2 banen heeft. Dat betekent dat je na maximaal 3 uur spelen klaar bent met de wedstrijden.

Kosten

De inschrijfkosten per team zijn €660,-. Hiermee wordt de baanhuur betaald tijdens de gehele competitie, je krijgt nieuwe ballen, je betaalt de KNLTB voor de organisatie en je wordt lid van de KNLTB.

Heb je nog geen adidas HAL22 sportshirt, dan kan je als competitiespeler deze aanschaffen in onze sportshop met gereduceerd tarief (€25,- in plaats van € 35,-).

Inschrijven

Schrijf je in door jullie teamcaptain te laten mailen met alle contactgegevens van jullie teamleden (minstens 4 teamleden) naar padelcompetitie@hal22.nl.

Inschrijven voor de indoor wintercompetitie kan tot 20 september. Het aantal plekken is gelimiteerd, dus wees er snel bij!

Heb je een vraag over de competitie? 

Stel je vraag via padelcompetitie@hal22.nl

Meer nieuws

Nieuw bij HAL22: Padelles voor kids
Padelles voor kids bij HAL22
hal22-gym-06
Inloopweekend HAL22 Gym – 17 en 18 juni
Kom langs naar in het inloopweekend van HAL22 Gym op zaterdag 17 juni of zondag 18 juni

Word nu lid van HAL22 Gym en sport gratis tot 1 september! 🎉

Start je zomer goed! Schrijf je nu in voor een HAL22 Gym ONE YEAR-lidmaatschap en sport tot 1 september 2024 gratis bij HAL22 Gym.

Hoe eerder je inschrijft, hoe langer je gratis sport!

⚠️ Actie geldig  t/m 29 februari. Schrijf je nu in!