21 augustus 2023

Become a member in September – HAL22 Gym

Wil jij het sporten weer oppakken na de zomer? Sluit een flex- of jaarabonnement af in september bij HAL22 Gym en betaal minder!

Septemberactie-HAL22-Gym

Kies tussen een One Year Membership (1 jaar vast, daarna maandelijks opzegbaar) en krijg de eerste maand gratis of betaal geen inschrijfkosten (t.w.v. €35,-) bij het afsluiten van een Flex membership!

Let op! Actie is alleen geldig bij inschrijving in de periode van 1 september t/m 30 september! Inschrijven kan hier.

Al lid bij HAL22 Gym?
In de maand september geldt er ook een actie voor onze HAL22 Gym members (die al lid waren voor september). Refer a friend en krijg een maand gratis sporten toegevoegd aan jouw abonnement! Heb jij HAL22 Gym aangeraden aan een vriend of vriendin en sluit diegene in september een One year membership af? Laat jouw vriend of vriendin een mailtje sturen naar gym@hal22.nl met jouw naam, en wij voegen een gratis maand toe aan jouw membership!

Vraag over de september actie?

Stel hem via gym@hal22.nl

 

Meer nieuws

inschrijving-padeltraining-gestart-hal22
Inschrijvingen padeltraining van start!
Inschrijvingen padeltraining nazomer van start
padelcompetitie-hal22
Nieuw! Indoor wintercompetitie padel in Utrecht – schrijf je nu in
Deze winter doet HAL22 mee aan de eerste indoor padel wintercompetitie mee aan de indoorcompetitie van de KNLTB, schrijf je nu in!

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!