Meet > Familieuitje > Familiedag Utrecht

Familiedag Utrecht

Wil jij een actieve familiedag in Utrecht organiseren? Op deze pagina ontdek je alle mogelijkheden om jouw familiedag te beleven bij HAL22!

Ben jij op zoek naar een actief dagje uit met familie? Bij ons kan je verschillende activiteiten boeken die geschikt zijn voor een familiedag in Utrecht. De activiteiten die voor familiedag het meest worden gereserveerd zijn bowlen of poolen.

Wil jij een nog sportievere familiedag? Daag elkaar dan uit voor een potje padellen of squashen.

Aan de hand van jouw wensen kunnen we een arrangement samenstellen. Jij bepaalt of jullie één of meerdere activiteiten willen spelen en of je wilt nagenieten met een hapje en een drankje in onze lounge. We denken graag met je mee!

Familiedag midden Nederland

Zoek jij een locatie voor familiedag in Midden Nederland? Dan ben je bij HAL22 aan het juiste adres. Onze locatie bevindt zicht in Midden Nederland in Utrecht. 

HAL22 is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en beschikt over gratis parkeerplaatsen met oplaadmogelijkheden. 

Wij helpen je graag met het samenstellen van je perfecte familiedag! Je kan ervoor kiezen of je direct wilt beginnen met jullie activiteit of dat je wilt beginnen met een hapje en een drankje in onze lounge.

De meest gekozen activiteiten voor een familiedag in Midden Nederland bij HAL22 zijn bowlen, poolen en shuffleboarden.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan om te bekijken of een familieuitje in Utrecht bij HAL22 iets voor jou is!

Onze familiedag activiteiten

Je familiedag is helemaal naar eigen wens in te richten. We raden aan bij het samenstellen van de activiteiten goed rekening te houden met de leeftijden van de familieleden. Hieronder een overzicht van onze aanraders voor een familiedag!

  1. Bowlen: Dé klassieker voor familiedag! Bowlen kan door iedereen worden gespeeld. Het is een leuk uitdagend spelletje waarbij ook ruimte is om tussendoor lekker bij te praten. Bowlen is één van de populairste indoor uitjes. Bij ons kan je zowel klassiek bowlen als hyperbowlen. Ook beschikken wij bij HAL22 over twee ”olifanten” die kleine kinderen kunnen gebruiken om hun bal mee te gooien.
  2. Poolen: Pool is geschikt voor een familiedag met wat oudere kinderen. Het spel is gemakkelijk te spelen en daarnaast is er ook ruimte om te socializen.
  3. Shuffleboarden: Een spel dat in korte tijd enorm populair is geworden is Shuffleboarden! Shuffle is een spel waarbij je een puck zo ver mogelijk op het bord moet zien te gooien, het heeft wat weg van curling. Behendigheid en gezelligheid staan centraal bij dit spel!
  4. Padel/Squash: Wil jij je tijdens familiedag je eens flink in het zweet werken dan zijn padel en squash goede opties. Je hebt de keuze om onderling potjes te spelen of boek een trainer voor een padelclinic.
  5. Napraten tijdens het eten: Nagenieten met wat te eten en een borrel is natuurlijk de perfecte afsluiting van jouw familieuitje bij HAL22! Dit kan in onze lounge. Let op: wil je blijven eten na jouw activiteit? Bel voor de mogelijkheden!

Word nu lid van HAL22 Gym en sport gratis tot 1 september! 🎉

Start je zomer goed! Schrijf je nu in voor een HAL22 Gym ONE YEAR-lidmaatschap en sport tot 1 september 2024 gratis bij HAL22 Gym.

Hoe eerder je inschrijft, hoe langer je gratis sport!

⚠️ Actie geldig  t/m 29 februari. Schrijf je nu in!