Indoor activiteiten > Bowlen > Bowlen Maarssen en Breukelen

Bowlen Maarssen

Bowlen dichtbij Maarssen. Ben jij op zoek naar de leukste bowlingbaan in de buurt van Maarssen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want HAL22 is de ideale plek!

Een potje bowlen dichtbij Maarssen is het perfecte uitstapje om samen met je vrienden, familie of collega’s te beleven. HAL22 is één van de bowlinglocaties in dit gebied die gemakkelijk met de auto te bereiken is. Onze bowling locatie is direct te bereiken vanaf de snelweg en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid, inclusief laadpalen voor elektrische auto’s.

Bestel een borrelhapje of een drankje tijdens tijdens het bowlen of geniet nog even na in onze sfeervolle horecagelegenheid, Lounge22. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagd uitje vol bowlingplezier!

Bowlen in Maarssen bij HAL22

Maak kennis met de unieke bowling mogelijkheden van HAL22. HAL22 beschikt ook over 10 splinternieuwe bowlingbanen.

Stap uit je comfortzone en ontdek naast het traditionele bowlen ook het nieuwe HyperBowlen bij HAL22.

Een perfecte worp is hierbij geen vereiste, want met HyperBowlen is het altijd mogelijk een comeback te maken. En als je het doelwit precies raakt, worden je punten vermenigvuldigd. spektakel gegarandeerd!

Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s op jullie eigen manier. Fun gegarandeerd!

HAL22 is aangesloten bij de NBF. Onze state-of-art banen zijn goedgekeurd voor officiële bowlingwedstrijden.

Bowlingbaan dichtbij Maarssen reserveren

Kom bowlen bij de gezelligste bowlinglocatie in de omgeving van Maarssen. Reserveer nu direct jouw bowlingbaan. Na het bowlen kun je heerlijk ontspannen in onze sfeervolle horecagelegenheid, Lounge22. Maak jouw dagje uit compleet door bowlen te combineren met één van onze andere indoor activiteiten!

De bowlinglocatie dichtbij Maarssen

BOWLEN Breukelen

Zin om te bowlen in de buurt van Breukelen? Ook vanuit Breukelen is onze locatie goed te bereiken. Onze bowlinglocatie bevind zich op een kwartiertje rijden vanuit Breukelen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s beschikbaar. Voor het leukste bowlinguitje vanuit Breukelen moet je bij HAL22 zijn!

Word nu lid van HAL22 Gym en sport gratis tot 1 september! 🎉

Start je zomer goed! Schrijf je nu in voor een HAL22 Gym ONE YEAR-lidmaatschap en sport tot 1 september 2024 gratis bij HAL22 Gym.

Hoe eerder je inschrijft, hoe langer je gratis sport!

⚠️ Actie geldig  t/m 29 februari. Schrijf je nu in!