20 juni 2024

Ontmoet jouw nieuwe padelmaatjes bij Mix & Match!

Vanaf woensdag 26 juni zal bij HAL22 elke woensdag en vrijdag Mix & Match event plaatsvinden! Dit is dé perfecte gelegenheid om nieuwe padelmaatjes te ontmoeten, van elkaar te leren en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Wat is Mix & Match:

Je schrijft je individueel in voor de Mix & Match. Inschrijven kan hier. Vooraf aan het event bieden we je graag een kopje koffie of thee van het huis aan! Maak gezellig kennis met elkaar.

Gedurende de speeltijd speel je meerdere korte wedstrijden van ongeveer 20 minuten. Wanneer je de match wint schuif je een baan verder, verlies je? Dan schuif je een baan terug. Het doel is om zo snel mogelijk op baan 1 terecht te komen en je plaats te beschermen door de wedstrijden daar te winnen!

Tijdens de HAL22 Mix & Match speel je 4 wedstrijden van 20 minuten. Wij zorgen voor een duopartner en tegenstanders zo dat jij je volledig kan focussen op padel! Je zult met en tegen verschillende deelnemers spelen om zo het spel nog leuker en uitdagender te maken.

De Mix & Match ochtenden zijn perfect om mede-padellers te ontmoeten en van elkaar te leren in het spel. Heb je nog geen racket? Geen probleem. Deze kan je bij onze sportdesk huren. Wij zorgen voor de ballen!

*Inschrijven kan tot 48 uur vooraf aan het event.
**Je schrijft je in voor het beschikbare tijdsslot. Na het reserveren is het niet mogelijk om je inschrijving te verplaatsen of te annuleren.
***HAL22 is in de mogelijkheid om het event te annuleren tot 7 dagen voor aanvang.

Heb je een vraag over de Mix & Match? Stuur een mail naar info@hal22.nl

Overige informatie:

Deelname kost per keer, per persoon €8 euro. Deze prijs is inclusief een kopje koffie of thee van het huis vooraf aan de mix & match. De prijs is inclusief ballen en exclusief rackets. Deze kunnen voor €3,50 bij de sportdesk gehuurd worden. Er wordt op 4 banen gespeeld en er kunnen maximaal 16 deelnemers mee doen.

Meer nieuws

HAL22 Gym Summer Deal: word nu lid en sport gratis tot 1 september
Word lid van HAL22 Gym en sport gratis tot 1 september 2024
Nieuw bij HAL22: Padelles voor kids
Padelles voor kids bij HAL22

Word lid van HAL22 Gym en betaal de eerste vier maanden 17.50 per maand!! 🎉

Become a member in September!

Zin om het sporten weer op te pakken na de zomer? Schrijf je in bij HAL22 Gym en ontvang 50% korting op je eerste 4 maanden!

⚠️ Actie geldig  t/m 30 september. Schrijf je nu in!