Meet > Vergaderlocatie Utrecht

Vergaderlocatie met sport in Utrecht

Ben jij op zoek naar een vergaderplek op een dynamische omgeving in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! HAL22 beschikt over een unieke vergaderruimte in Utrecht. Ontdek deze unieke ruimte en de vele mogelijkheden die HAL22 biedt voor vergaderen bij HAL22. 

Utrecht is de ideale bestemming om te vergaderen met teams die landelijk werkzaam zijn. 

HAL22 is een indoor sport-en activiteitenlocatie die ook over een bijzondere vergaderruimte beschikt. Dit maakt HAL22 een unieke vergaderlocatie. Het is namelijk mogelijk om de vergadering te combineren met de verschillende activiteiten die wij aanbieden!

Bijzondere vergaderlocatie

Onze bijzondere vergaderlocatie is volledig in thema van de voetbalcarriere van eigenaren Frank Rijkaard en Marco van Basten. Wij beschikken namelijk over een San Siro meetingroom!

Deze inspirerende vergaderruimte is vernoemd naar het beroemde San Siro stadion. Maak hier een digitale wandeling door de ruimte om een goed beeld te krijgen. Uiteraard beschikt de vergaderruimte ook over de audio visuele middelen om jouw vergadering effectief te laten verlopen.

Indien gewenst is het ook mogelijk sport– of indooractiviteiten zoals bowlen, squashen of padellen te combineren met je vergadering!

Onze vergaderlocatie in Utrecht biedt gratis parkeergelegenheid met oplaadpalen voor elektrische auto’s. Ook zijn er kleedruimtes met douches en kluisjes aanwezig voor als jij je vergadering combineert met een sportactiviteit. 

Na jouw zakelijke bijeenkomst of activiteit is het mogelijk om af te sluiten met een borrel in onze horecagelegenheid Lounge22!

Vraag hier een vergadering aan om de mogelijkheden te bespreken!

Inspirerende vergaderruimte boeken

Ben jij op zoek naar een inspirerende vergaderruimte buiten de deur? Dan is onze San Siro meetingruimte precies wat je zoekt! Neem hier een kijkje en laat je overtuigen. Enthousiast? Vraag direct een vergadering aan!

Bijzonder vergaderen

Regelmatig samen komen en overleggen is essentieel voor een goede samenwerking binnen teams. Om voor meer creativiteit te zorgen is het soms goed om op een andere locatie samen te komen!

Bijzonder vergaderen kan bij HAL22 door onze unieke inspirerende vergaderruimte San Siro. Deze inspirerende vergaderruimte beschikt over alle moderne technieken om goed te kunnen vergaderen. 

Zoek jij een activiteit waarmee je de bijeenkomst kan afsluiten? Dan is het mogelijk om te bowlen, squashen of padellen

Sluit je vergadering en/of activiteit af met een borrel in onze horecagelegenheid. Wil jij meer weten over de mogelijkheid? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!