Teamuitje

Actief teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje organiseren? Maak kennis met de mogelijkheden van HAL22! 

Of je nou op zoek bent naar een teamuitje met je sportteam of met collega’s, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden tal van sport- en spelactiviteiten in combinatie met horeca met voor ieder wat wils. Wil jij bijvoorbeeld samen bowlen en daarna elkaar uitdagen op een shuffle board? Dat kan bij HAL22!

Maar ook wanneer jij op zoek bent naar een sportiever teamuitje is het mogelijk om bijvoorbeeld elkaar uit te dagen op de padelbaan of op onze squashbanen!

Aan de hand van jouw wensen stellen we een arrangement samen. Bepaal zelf of je één of meerdere activiteiten wil boeken, of je ook gebruik wilt maken van een vergaderruimte en of je af wilt sluiten met een borrel in onze horecavoorziening Lounge22. Wij denken graag met je mee!

Teamuitje Utrecht bij HAL22

Voor een actief teamuitje in Utrecht ben je bij HAL22 aan het juiste adres. Onze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en beschikt over eigen parkeerplaatsen met oplaadmogelijkheden. De ideale plek voor wie op zoek is naar een activiteitenlocatie op een centrale locatie!

Wij denken graag met je mee over alle mogelijkheden! Je kan ervoor kiezen om direct met de sport- en/of spelactiviteiten te starten of om eerst te starten met een vergadering in onze inspirerende San Siro ruimte.

Een greep uit ons aanbod van de uitgebreide mogelijkheden zijn padel, squash, bowlen, pool, snooker, darts en shuffleboarden.

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om te genieten van een hapje en drankje in onze horecagelegenheid. 

Doordat al onze activiteiten binnen plaatsvinden kan het teamuitje ook bij slecht, of juist zeer warm weer door gaan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan om te bekijken of een teamuitje in Utrecht bij HAL22 iets voor jou is!

Actief bedrijfsuitje organiseren

Actief bedrijfsuitje of teamuitje organiseren? Twijfel niet langer en vraag nu vrijblijvend een offerte op en ontdek de mogelijkheden!

Teamuitje ideeën

Teamuitjes zijn beschikbaar in veel verschillende vormen en maten. Hieronder een aantal teamuitje ideeën. Kies zelf een combinatie om het best passende uitje voor jou en je collega’s samen te stellen!

  1. Sportief vergaderen: Trap het teamuitje af met een teambijeenkomst in onze San Siro ruimte. Deze ruimte is uitgerust met de nieuwste audiovisuele middelen. 
  2. Daag je collega’s uit voor onze spelactiviteiten: Bowlen, Hyperbowlen, Poolen, Snookeren, Darten, Shuffleboarden. De keuze aan spelactiviteiten is enorm. Een aantal van deze activiteiten zijn ook in de Playroom van de San Siro vergaderruimte te spelen.
  3. Ga sportieve uitdagingen aan: Mag het van jou wel nog wat actiever? Speel een potje Padel of Squash. Ook hierin heb je zelf de keuze om onderling potjes te spelen of misschien juist wel een clinic bij te willen wonen met je team. Bij HAL22 hebben wij een groot netwerk aan sportprofessionals die tijdens jouw uitje een padelclinic of toernooi kunnen verzorgen. Alles is mogelijk!
  4. Nagenieten: Na je activiteiten kan je heerlijk nagenieten in onze horecagelegenheid Lounge22. Sluit af met een gezellige borrel inclusief hapjes!
  5. Van alle gemakken voorzien: Eigen parkeerplaatsen, oplaadmogelijkheden, kleedruimtes, lockers, douches, vergaderruimtes eten en drinken. Alles is aanwezig voor het zorgeloos organiseren van een teamuitje!