JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

of download de app

Reserveer een activiteit:

Sport activiteiten > Padellen > Padel clinic

Padel clinic

Wil je kennismaken met de razendpopulaire sport padel onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde padeltrainer? Elke zaterdag bieden wij een padel clinic aan. Deze clinic is van 11.00-12.00. Hiermee leer je in een uur de basis van de sport onder begeleiding van onze trainer!

Wil jij padel echt goed onder de knie krijgen? RS Padel Academy biedt in samenwerking met HAL22 padel lessen aan. Lees hier meer over het lesaanbod en de prijzen. 

centre-court-hal22
binnen-padel-utrecht

PADEL VOOR BEGINNERS

Onze padel clinic is speciaal voor beginners. Na deze padel clinic heb je een goed beeld of padel iets voor jou is!

Tijdens de padel clinic komen de spelregels, basistechniek en samenspel aan bod. De clinic wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 8 personen. Hierdoor leer jij direct andere beginnende padel spelers kennen.

Na afloop van de clinic kan je onderdeel worden van de HAL22 padel whatsappgroepen. Hierin kan je andere beginnende spelers leren kennen en wordt het laatste padelnieuws van HAL22 gedeeld!  

BOEK JE PADEL CLINIC

Kom kennismaken met padel bij HAL22! Boek nu jouw clinic. Boeken kan via onze padel reserveringsapp. Daar kan je de clinics vinden onder activiteiten.

Reserveren kan ook via deze link. Ga naar activiteiten en kies de Kennismakingsles Padel HAL22 op een datum die jou uitkomt!

Onze padel clinic kost slechts €17,50,-, dit is inclusief rackethuur en ballen. Aarzel dus niet en meld je nu aan voor onze padel clinic!

JA, IK WIL PADELLEN!

Reserveer via onze padel app.

Padel bij Hal22

of download de app

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!