Bij HAL22 ben je voor of na je activiteit welkom in de lounge voor een hapje en een drankje. Maar HAL22 is geen standaard horecalocatie. De meeste mensen komen hier om te sporten of iets leuks te doen met vrienden of collega’s. Padel, squash, fitness, bowlen, pool – op 6.500 m² is er van alles te beleven. Na afloop schuiven gasten graag aan in onze lounge of tijdens een event voor goed eten en drinken.
Die unieke mix van sport, ontspanning en horeca maakt HAL22 een bijzondere plek om te werken. In de keuken draait het niet om à-la-carte, maar vooral om groepsreserveringen en zakelijke events. Dat zorgt voor overzicht en structuur.
Ramon van Hoef, die regelmatig in de keuken van HAL22 werkt, vertelt hoe dat in de praktijk gaat: “Het fijne aan werken bij HAL22 is dat je grotendeels zelfstandig werkt. Ongeveer 70 procent van de tijd doe je het alleen, en af en toe werk je samen met een keukenhulp of shiftleader. Omdat we vooral met groepsreserveringen werken, weet je van tevoren al wat je kunt verwachten. Geen verrassingen dus, wel lekker doorwerken.”
De werkdagen en tijden verschillen, maar meestal ben je rond 21.00 uur klaar. Omdat we vooral zakelijke groepen ontvangen, werk je vaker doordeweeks dan in het weekend. Tegelijkertijd is het wel belangrijk dat je ook in het weekend flexibel inzetbaar bent.
“Je bent verantwoordelijk voor je eigen dienst, maar buiten die uren hoef je nergens extra aan te denken. Dat is prettig werken.”
Lijkt het jou leuk om op een sportieve, energieke plek te werken waar geen dag hetzelfde is? Bekijk dan de vacature voor Keuken-/Cateringmedewerker bij HAL22 en solliciteer direct.