25 oktober 2023

Bedrijven padeltoernooi

Win jij met je collega’s het eerste HAL22 B2B padeltoernooi? Het winnende duo gaat naar huis met een padelracket sporttas.

Op woensdag 25 oktober een padeltoernooi voor werkenden uit omgeving Utrecht! Win jij met je collega’s het eerste HAL22 B2B padeltoernooi? Het winnende duo gaat naar huis met een padelracket sporttas.

Het toernooi gaat van start om 14:30 uur en eindigt om 17:00 uur met een borrel in onze Lounge voor de liefhebber!

Het toernooi is opgesplitst in twee niveaus: de beginnende speler en de meer ervaren speler.

Wij omschrijven de beginnende speler (categorie 7/8) als jij al veel uren op de padelbaan hebt gestaan en het spel snapt. Nu wil jij je eerste wedstrijdjes gaan spelen en nieuwe tegenstanders ontmoeten. De ervaren speler (categorie 5/6): jij bent een ervaren wedstrijdspeler en speelt vaak toernooien of wedstrijdjes. Je mag gerust zeggen dat je een goede padelspeler bent.

Inschrijven kan door te mailen naar events@hal22.nl met je contactgegevens en die van je duo partner, laat hierbij ook weten in welke spelerscategorie jullie vallen, dan zorgen wij ervoor dat jullie tegen gelijkwaardige tegenstanders spelen.

De inschrijfkosten voor een duo zijn: € 45,-, hierbij krijg je toegang tot het toernooi, een huur racket (als je deze nog niet zelf hebt) en een flesje Aquarius. Via de mail sturen wij jou een betaalverzoek of factuur om vooraf te betalen voor het toernooi!

Hopelijk tot de 25ste op het eerste B2B padeltoernooi van HAL22!

padelbaan-huren-utrecht

Word Lid in September bij HAL22 Gym en Profiteer! 🎉

Wil je na de zomer weer beginnen met sporten? Dit is je kans! Word in september lid van HAL22 Gym en geniet van onze speciale aanbieding:

⚠️ Actie geldig van 1 t/m 30 september. Schrijf je nu in!